Στίβος Άρη: Κοπή πίτας με βραβεύσεις παλαιών και… νέων! (photos)

To τμήμα στίβου του Άρη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, βραβεύοντας αθλητές και παράγοντες των «κιτρινόμαυρων».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρει ο ΑΣ Άρης: «Μέσα σε μία ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η Κοπή βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων του τμήματος Στίβου του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» προπονητές, αθλητές, αθλήτριες, γονείς και πολλοί βετεράνοι αθλητές του τμήματος.

Τιμήθηκαν η οικογένεια του προπονητή ΑΛΕΚΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΔΗ, του ανθρώπου που ξαναζωντάνεψε το τμήμα την δεκαετία του ’70, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ – ΓΙΏΡΓΟΣ ΜΠΟΥΤΟΒΙΝΟΣ και η οικογένεια του ΝΙΚΟΥ ΝΙΤΣΟΥ. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το 2019: Των ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟΥ, ΑΣΤΕΡΗ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ, της ομάδας 4Χ300μ. (ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ – ΑΓΓΗΣ – ΠΑΣΧΟΣ – ΣΠΥΡΟΥ) και του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΣΧΟΥ.

Δυστυχώς η πρωταθλήτρια του συλλόγου μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΛΕΝΗ δεν μπόρεσε να παραλάβει το έπαθλο της λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά την διάρκεια αγώνων το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο στάδιο Αμπελοκήπων.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με τούς τυχερούς να κερδίζουν ένα ζεύγος αθλητικών υποδημάτων, προσφορά της εταιρείας αθλητικών ειδών “SAUCONY” και ένα κουτί με το τραγούδι του ΑΡΗ».

 

To Top