ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Σταθερή και αταλάντευτη η προσήλωσή μας στη διαδικασία ανάληψης της ευθύνης του Άρη”

Ο νομικός σύμβουλος της πλευράς Τσοχαταρίδη-Αρβανιτίδη-Ανθουλάκη-Νάτση, γνωστοποίησε με ραδιοφωνική του τοποθέτηση ότι οι εντολείς του θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

Αναλυτικά δήλωσε στο “Yellow radio”:

Για την απόφαση της χθεσινής γενικής συνέλευσης: “Ήταν μία ζωηρή γενική συνέλευση με έντονο ενδιαφέρον και νομίζω ότι πείσαμε για την πρότασή μας, αλλά δεν καταφέραμε να υπερκεράσουμε την επόμενη πρόταση. Ίσως τους έπεισε περισσότερο η άλλη πρόταση για να της ανατεθεί η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος”.

Εάν θα μετέχουν οι εντολείς του στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ: “Η διαδικασία της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ είναι γνωστή. Η χθεσινή γενική συνέλευση δεν μπορούσε με τίποτα να δεσμεύσει την επόμενη γενική συνέλευση, η οποία είναι υποχρεωτική και είναι η κρισιμότερη. Πάντως η παρουσία μας στη χθεσινή γενική συνέλευση ήταν πολύ σημαντική, γιατί θέλαμε να κάνουμε γνωστό στον κόσμο του Άρη ότι θέλουμε να ασχοληθούμε ενεργά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και δώσαμε τα πρώτα δείγματα γραφής των σκέψεών μας.

Θέλουμε ο κόσμος του Άρη να πειστεί για τη φερεγγυότητά μας, αλλά και το ότι είμαστε ικανοί να υλοποιήσουμε το όνειρό του, την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ λιγκ το συντομότερο δυνατό. Ήταν κρίσιμο ότι χάσαμε τη χθεσινή μάχη, όπως και κρίσιμη ήταν η απόφαση για τον κ. Κάλας, ο οποίος πρέπει να δείξει ότι έχει καταλάβει τα λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και παραδέχθηκε και αυτός αορίστως και θα πρέπει να οργανώσει την κατάσταση ώστε να πείσει τον κόσμο να προτιμηθεί στην επόμενη γενική συνέλευση, γιατί η επόμενη η οποία θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη δεν θα είναι μόνο για το ορισμό του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά αφορά και την εκλογή των μελών που θα επιμεληθούν της σύστασης και της οργάνωσης της νέας ΠΑΕ”.

Αν θα συνεχιστεί η προσπάθεια των τεσσάρων επιχειρηματιών: “Η δική μας πλευρά δηλώνει τη σταθερή και αταλάντευτη προσήλωσή της στη διαδικασία ανάληψης της ευθύνης του Άρη. Είτε στο ερασιτεχνικό όπως είναι τώρα, είτε να πάρει τη διοίκηση της νέας ΠΑΕ. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε εκεί παρόντες”.

Για την προσπάθεια που κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να ανέβει στη Φούτμπολ λιγκ: “Τα χρονικά περιθώρια έχουνε στενέψει δραματικά. Είχα το θάρρος και το είπα στη γενική συνέλευση. Υπήρξε μάλιστα μία σχετική στιχομυθία με την οποία κατηγορηθήκαμε ως μετά Χριστόν προφήτες. Συγκεκριμένα είχε πει ο κ. Χατζηιωάννου ότι εμείς κάνουμε τη σίγουρη προφητεία, ότι η ομάδα θα είναι στη Β’ Εθνική, είμαστε μετά Χριστόν προφήτες, γιατί η ομάδα έφτασε εκεί με τις δικές τους ενέργειες.

Και του απάντησα ότι είναι καλύτερο να είσαι μετά Χριστόν προφήτης, από το να είσαι άσχετος προφήτης. Διότι το προηγούμενο διάστημα οι προφητείες για το πότε θα ανέβουν δεν επαληθεύτηκαν ποτέ και δυστυχώς είμαστε και πάλι στο ίδιο σημείο και ενώ διαβεβαιώνουν, ο χρόνος έχει περιοριστεί και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, τον οποίο ούτε καν θέλω να σκέφτομαι.

Μπορεί να χρησιμοποιήσουν και το άλλοθι του χρόνου γιατί η νέα ΠΑΕ θα πρέπει να είναι έτοιμη και με καλυμμένο το μετοχικό κεφάλαιο δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ίσως κάποιοι να κρυφτούν πίσω από αυτά τα προβλήματα για να πουν στο τέλος εντάξει ας μείνει η κατηγορία με τον αριθμό των ομάδων που έχει. Έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση, η οποία είναι εν δυνάμει επικίνδυνη για τον ποδοσφαιρικό Άρη”.

To Top