Σταθερός στο Νο3 ο Τσιτσιπάς, επίσημα εκτός Top10 ο Φέντερερ

Δεν είχε σημαντικές αλλαγές το Top10 της παγκόσμιας κατάταξης στους άνδρες, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στο Νο3.

Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ οδηγούν την κούρσα, με την 5αδα να έχει μόνο μία αλλαγή. Αυτή είναι η άνοδος του Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος μπορεί να μην αγωνίζεται λόγω τραυματισμού, αλλά ανέβηκε μία θέση, στο Νο5, καθώς υποχώρησε στο Νο6 ο Ρούμπλεφ.

Μία θέση, στο Νο9, ανέβηκε και ο Κάσπερ Ρουντ, ενώ κερδισμένος είναι και ο Ουμπέρ Χουργκάζ ο οποίος κέρδισε δύο θέσεις και είναι στο Νο10, με τον Φέντερερ να πέφτει εκτός Top10 για πρώτη φορά αφού υποχώρησε δύο θέσεις και βρίσκεται στο Νο11.

Μεγάλος κερδισμένος ο Κάμερον Νόρι που μετά την νίκη του στον τελικό του Indian Wells ανέβηκε 11 θέσεις και βρίσκεται στο Νο15.Επτά θέσεις, στο Νο17 ανέβηκε και ο Ντιμιτρόφ, ενώ 9 θέσεις κέρδισε ο Μπασιλασβίλι (Νο27) και ο Φριτζ (Νο30).

Στο race για το ATP Finals γίνεται χαμός για τα τελευταία εισιτήρια. Ο Ναδάλ παραμένει στο Νο8, αλλά δεν θα πάει, με τον Χουρκάζ να κρατά προς το παρόν την ένατη θέση που τον στέλνει τελικό. Πολύ κοντά είναι πλέον ο Νόρι που βρίσκεται 160 βαθμούς πίσω, αλλά και ο Σίνερ.

To Top