ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σταμάτης Πάππας: Η “φωνή” του Κλεάνθης Βικελίδης στη “μάχη” των δημοτικών εκλογών για να… αλλάξει η Θεσσαλονίκη!

Οι φίλαθλοι του Άρη τον άκουγαν για πολλά χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης… Ήταν η “φωνή” του γηπέδου, ο άνθρωπος που μετέδιδε τις ενδεκάδες, τις ανακοινώσεις, όλα όσα πρέπει να υποστηρίξουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. 

Από τα παλιά χρόνια, στο Χαριλάου με το τσιμεντένιο σκέπαστρο και τα… περιστέρια, όπου οι ανακοινώσεις γίνονταν από μια γωνιά των κερκίδων, στην σύγχρονη περίοδο, όπου ο Σταμάτης Πάππας, για τον οποίο ο λόγος είχε επιφορτιστεί εντός αγωνιστικού χώρου, ο,τιδήποτε αφορά τα ηχητικά μιας ποδοσφαιρικής συνάντησης.

“Είναι μια αποστολή με μεγάλη ευθύνη, την οποία υπηρετώ, ξεκινώντας από την αγάπη για τον Άρη” είχε πει ο ίδιος ξεκινώντας να… συστήνεται στον κόσμο της ομάδας μέσα από μια διαφορετική ραδιοφωνική συνέντευξη…

Πλέον ρίχνεται στη “μάχη” των δημοτικών εκλογών με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα! Στο βιογραφικό του αναφέρει τα… στοιχειώδη:

“Ραδιοφωνικός παραγωγός, Dj η… ταυτότητά μου…  Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και υπήρξα για 35 χρόνια υπάλληλος του ΟΤΕ, πριν με “κερδίσει” οριστικά το ραδιόφωνο. Ήμουν στον STAR FM για 10 χρόνια και στον HEART FM για 6 χρόνια, πριν βρεθώ στον 89Rainbow.

Παράλληλα, έχω δουλέψει σαν Dj για περίπου 30 χρόνια στα περισσότερα γνωστά bar-club της πόλης. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική και κατεβαίνω υποψήφιος.

Ζώντας σε αυτή την πόλη όμως εδώ και 60 χρόνια, βιώνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες θεωρώ υποχρέωση μου να προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ δίπλα στον Σπύρο Πεγκα τον οποίο θεωρώ από ένστικτο κυρίως αλλά και της εμπειρίας του στον Δήμο εξαιρετική επιλογή για την Πόλη. Η Θεσσαλονίκη μας χρειάζεται για ουσιαστική αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών με ειλικρίνεια σεβασμό και κυρίως δουλειά”.

Σε μια από τις σπάνιες ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις είχε δώσει το “κιτρινόμαυρο” στίγμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Ξεκίνησα να παίζω στα τσικό του Άρη με τον Κώστα Στράντζαλη, μαζί με τον Κουκ… Έπαιζα σέντερ φορ, ήμουν καλός (σ.σ. γέλια), αλλά με κέρδισε η μουσική…

Στην πρώτη γραμμή πάντα για τον Άρη, μια ζωή Άρης. Αξέχαστη εμπειρία το ταξίδι στο Μιλάνο, σε εκείνο το λεωφορείο με τους 52 Αρειανούς, για τον μπασκετικό Άρη. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ταξίδια, τρεις μέρες, χωρίς διανυκτέρευση στο λεωφορείο πάνε-έλα. Πήγαμε για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση με +31 πόντους κόντρα στην Τρέισερ Μιλάνο του Μακαντού και του Ντ Αντόνι, αλλά δυστυχώς ο Άρης του Νίκου Γκάλη έχασε με 34 πόντους κι αποκλείστηκε. Από κείνη τη βραδιά, από τις… στάχτες εκείνες ξεπήδησε ευτυχώς μετά η Αυτοκρατορία, που γαλούχησε χιλιάδες φιλάθλους. Μόναχο, Γάνδη και Ισπανία μέχρι Τορίνο κι άλλες τεράστιες στιγμές του συλλόγου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο φυσικά

Υπάρχουν πολλά περίεργα περιστατικά σίγουρα, τόσα ματς άλλωστε. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία, ειδικά με τα ονόματα των παικτών, αλλά και σωστή διαχείριση όταν υπάρχει πίεση. Πάντως έχω δεχθεί και… κόκκινη κάρτα σε αγώνα Σε αγώνα κυπέλλου Άρης-Παναθηναϊκός, ήμασταν στις καθυστερήσεις, ο Άρης είχε την πρόκριση στα χέρια του κι είχα ξεχάσει ανοιχτό το μικρόφωνο. Κάποια στιγμή έσκασα και φώναζα ‘λήξτο, λήξτο’ με αποτέλεσμα να ακουστεί σε όλο το γήπεδο. Ε, ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι και με… απέβαλλε από τον αγωνιστικό χώρο”.

Ο Σταμάτης Πάππας σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές είναι ξεκάθαρος:

“Έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο και είμαστε απολύτως έτοιμοι να αλλάξουμε επιτέλους την Θεσσαλονίκη μας”!

To Top