Σταμάτησε το ποδόσφαιρό λόγω ρατσισμού ο διεθνής Άγγλος Σορντέλ!

Ο άλλοτε άσος της Γουότφορντ και της Ολυμπιακής ομάδας της Βρετανίας, Μάρβιν Σορντέλ, πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 28 ετών λόγω ρατσιστικών συμπεριφορών προς το πρόσωπό του!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αδυνατώντας πλέον να μείνει ανεπηρέαστος από τις απανωτές εκδηλώσεις ρατσιστικών συμπεριφορών και τον αντίκτυπο που αυτές είχαν στην ψυχολογία του, ο Σορντέλ υπερασπίστηκε την απόφασή του και τόνισε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ο ίδιος να είναι ένας πιο χαρούμενος άνθρωπος.

«Έπαιξα για την εθνική Αγγλίας, έπαιξα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Premier League, είχα περισσότερα από 300 παιχνίδια σε εννέα ομάδες, αλλά το άσχημο πρόσωπο του ποδοσφαίρου είχε μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία μου. Έγινα αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς πολλές φορές, υπέμεινα bullying, ύβρεις…

Όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να πάψω να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής γιατί ξέρω ότι θα είμαι χαρούμενος άνθρωπος και έτσι θα καταφέρω να ξαναβρώ την αγάπη που είχα χάσει για το άθλημα…», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο άλλοτε άσος των Γουότφορντ, Μπόλτον και Τσάρλτον.

To Top