ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σταματιάδης: «Άμεσα να βρεθεί ο τρόπος για αλλαγή, είμαι στρατιώτης του Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο Αρειανός πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις, Δημήτρης Σταματιάδης, μιλώντας για όσα γίνονται στον ποδοσφαιρικό Άρη.

Αρχικά ανέφερε:

Κάπου υπάρχει το «μέχρι εδώ» το «φτάνει πια» αυτό γίνεται ενορχηστρωμένα, θέλει να βλάψει την ομάδα μας.

Βλέπω επιτέλους μετά από τόσα χρόνια αδικιών ότι ο Άρης είναι πιο δυνατός, ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε δηλώσεις. Όσοι από τον πολιτικό κόσμο έχουν εκφραστεί ήταν σε μία τέτοια κατεύθυνση.

Πρέπει να βρεθεί άμεσα ο τρόπος από την πολιτεία για να βρεθεί άμεσα λύση, η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να υπερασπίζεται αυτό το κοινωνικό αγαθό. Το αυτοδιοίκητο υπάρχει, αλλά η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Πρέπει να γίνει άμεσα αυτό και μπορεί να γίνει άμεσα. Η μία λύση της προσφυγής και η άλλη της αναψηλάφησης αλλά και της τροπολογίας. Θεωρώ ότι η τελευταία λύση θα είναι η πιο εύκολη.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Αυγενάκη -με τον οποίο έχει καλή σχέση- για τις υποθέσεις του Άρη:

Στο συγκεκριμένο δεν θέλω να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια, πρέπει πάντα να λειτουργούμε συντεταγμένα. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε ενέργεια για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να γίνει οργανωμένα και συντεταγμένα, είμαι στρατιώτης του Άρη.

Για το ότι βγήκε στον δρόμο για τον Άρη:

Ήταν το ελάχιστο, είναι μία τεράστια αδικία που πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να αποκατασταθεί άμεσα.

Για το νέο γήπεδο:

Μία μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει μεγάλους στόχους, το νέο γήπεδο είναι ένας τέτοιος στόχος. Στο χώρο του ποδοσφαίρου ξέρουμε πόσα γήπεδα έχουν κατεδαφιστεί προκειμένου ομάδες να αποκτήσουν καινούργια γήπεδα.

To Top