ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σταματιάδης: “Στήριξη στον Άρη και κριτική για καλύτερα πράγματα! Ήθελα να φέρω τον Τσιτσιπά στο Παλέ” (audio)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης (τένις) Δημήτρης Σταματιάδης μίλησε για το αγαπημένο του άθλημα, τον τελικό του Australian Open, Τζόκοβιτς – Τσιτσιπά και την… αγάπη του, τον Άρη!

Σε δηλώσεις του στο Flash Radio 99.4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express” είπε…

Για τον τελικό Τζόκοβιτς – Τσιτσιπά: “Αν ο Στέφανος ήταν στον τελικό με κάποιον άλλον αθλητή θα τον κέρδιζε. Δυστυχώς έπεσε πάνω στον Νόβακ. Οι δυο τους έχουν μια πάρα πολλή καλή σχέση. Και ο Στέφανος αγαπάει τον Τζόκοβιτς αλλά και ο Νόβακ αγαπάει την Ελλάδα”.

Για το ΟΑΚΑ που μετατρέπεται σε κλειστό court τένις για την αναμέτρηση της Εθνικής με τον Ισημερινό: “Ετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο εγχείρημα που έχει γίνει στο ελληνικό τένις. Πήραμε το ρίσκο να κάνουμε τη συνάντηση της Εθνικής μας ομάδας με τον Ισημερινό στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ της Αθήνας Νίκος Γκάλης. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Σάββατο και Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες. Με τον Στέφανο Τσιτσιπά έρχεται από την Αυστραλία στη χώρα μας κι έχουμε μια μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουμε τη συνάντηση. Δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχει χημεία και δέσιμο στην Ελλάδα. Τα εισιτήρια έχουν ξεπεράσει τις 18.500. Είναι κάτι μεγάλο. Κάτι τεράστιο αυτό που πάμε να κάνουμε. Θα υπάρχει στήριξη στην Ελλάδα. Θέλει τόλμη αυτό που κάνουμε. Υπήρχαν δεύτερες σκέψεις. Το κλίμα όμως έχει ωριμάσει. Είχα σκέψη μήπως το φέρναμε στο Παλέ στη Θεσσαλονίκη αλλά θέλαμε κάτι μεγάλο σε θέμα χωρητικότητας. Γι αυτό επιλέξαμε το ΟΑΚΑ”.

Για την επικοινωνία που είχε με τον Τσιτσιπά: “Αυτό που ζήτησε ο Στέφανος είναι κλειστό γήπεδο και γρήγορη επιφάνεια. Τα υπόλοιπα είναι δική μας επιλογή. Όταν ανακοινώσαμε στην οικογένεια ότι πάμε στο ΟΑΚΑ το χάρηκε όλη η οικογένεια”.

Για τον Άρη: “Η διαιτησία είναι μεγάλη πληγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς στον Άρη το έχουμε νιώσει χρόνια. Φέτος έχει ξεφύγει το πράγμα. Και στην ομάδα έχουν γίνει κάποια λάθη, αλλά μην μένουμε σε αυτό. Ο Άρης έχει βγει τέσσερις φορές στην Ευρώπη, έχει μεγαλώσει και να μην ξεχνάμε το παρελθόν. Θέλουμε το καλύτερο και τον τίτλο. Κριτική αλλά και στήριξη παράλληλα για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Πάλι θα είμαστε Ευρώπη και ίσως είναι ευκαιρία να κάνουμε καλύτερο προγραμματισμό. Να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα και να μην δημιουργούμε μια αναταραχή. Μη δημιουργούμε τοξικότητα”.

 

To Top