ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σταμπολζίεφ: «Ο Άρης πέτυχε διάνα με τον Αντρέου»

Η μεταγραφή του Αντρέου Γκεράο στον Άρη από το πρωτάθλημα της Αυστραλίας μπορεί να προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, όμως, δεν ισχύει το ίδιο για τον παλιό… γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα της Sydney FC, απ΄ όπου και γνωρίζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κίτρινων”.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ στο metrosport.gr:

Για το αν τον γνωρίζει: “Φυσικά και τον γνωρίζω. Παίζαμε στο ίδιο πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, θα τον ήθελα συμπαίκτη, αν θέλετε την άποψή μου. Πέρυσι, ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ομάδα του και τη βοήθησε να φτάσει μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, αλλά ηττήθηκαν με 3-1”.

Για το αν μπορεί να σκιαγραφήσει το προφίλ του: “Είναι αυτό που στην Ελλάδα σας αρέσει να αποκαλείτε «εξάρι». Για να μην σας μπερδέψω, όμως, πρέπει να σας πω ότι είναι ένας σύγχρονος μέσος. Αμύνεται και επιτίθεται το ίδιο καλά, μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά, αφού διαθέτει καλή τεχνική και πάσα”.

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη στην προσπάθεια ανόδου: “Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Πρόκειται για έναν παίκτη που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, υπάρχει περίπτωση να μην είναι καλός; Ο Αρης έκανε πολύ καλά που τον απέκτησε. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, που δεν έπρεπε να παίζει στη δεύτερη κατηγορία. Οπως και να ‘χει, πάντως, πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ και ο Αρης θα μπορέσει να κατακτήσει εύκολα την άνοδο στην πρώτη κατηγορία”.

To Top