Σταμπουλίδης: “Ευγνώμων που ήμουν μέλος του Άρη, ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκάλιασε”!

O Χάρης Σταμπουλιδης από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται μίλησε για την εμπειρία του από τον Άρη και την Ελλάδα αλλά και τον τρόπο που συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τον φιλοσοφία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Aris fans news:

Για την εμπειρία του από την Ελλάδα: Η εμπειρία μου στην Ελλάδα ήταν φοβερή και δύσκολη στην ίδια φάση. Μια περίοδο που έμαθα παρά πολλά μέσα στο γήπεδο και έξω από το άθλημα σαν άνθρωπος. Έμαθα την διαδικασία τον ποδοσφαιριστή επαγγελματίας και την νοοτροπία που χρειάζεται να πάρω βήματα μπροστά. Αυτό δεν θα γινόταν χωρίς τους συμπαίχτες μου που έχουν έρθει από μεγάλες ομάδες και έχουν ζήσει σημαντικές εμπειρίες. Μερικά ονόματα για παράδειγμα είναι ο Μπάσα, Σόουζα, Ντιγκινί και ο Ματίγια. Η ζωή στην Θεσσαλονίκη είναι υπέροχη και ήταν τιμή μου να ζήσω στην Ελλάδα-ως ένας Ελληνοαυστραλός αισθάνομαι παρά πολύ κοντά με την Ελλάδα. Πιστεύω ότι από όλα τα μέρη που έχω ζήσει για το ποδόσφαιρο ή για τις σπουδές μου στην Αυστραλία, Νέα Yόρκη, Κολοράντο και στην Ουρουγουάη, η Θεσσαλονίκη είναι από τις πιο αγαπημένες μου πόλεις .

Για τον Άρη και τις διαφορές με την Αυστραλία: Υπάρχουν αρκετές διάφορες στη ζωή  μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας. Καταρχήν η γλώσσα και ο ρυθμός της καθημερινότητας. Σίγουρα θα έλεγα ότι η ζωή είναι πιο χαλαρή στην Ελλάδα αλλά η ένταση και αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν συζητείται. Αυτό που έζησα για παράδειγμα στο Χαριλάου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Να βλέπω όλο τον κόσμο, τα παιδάκια μέχρι και τους μεγάλους να στηρίζουν τον Άρη με τόσο πάθος , ανατρίχιασα και τότε κατάλαβα τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για τον Έλληνα.

Ο χρόνος μου στον Άρη ήταν μια μεγάλη τιμή για εμένα και πάντα προσπάθησα να βελτιωθώ και να δουλέψω όσο μπορούσα παρά πάνω για να βοηθήσω την ομάδα. Δυστυχώς δεν πήρα ανταπόκριση για να παίξω μεγάλο ρόλο αλλά πάντα θα είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Πρόεδρος και ο Μίστερ Πάκο Ερέρα. Επίσης και τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του Άρη που με δέχθηκε και με αγκάλιασε μέσα και έξω από το γήπεδο.

Για τον τρόπο που συνδυάζει το ποδόσφαιρο με την φιλοσοφία: Το ποδόσφαιρο και η φιλοσοφία συνεργάζονται αρκετά και πολλές  φορές χωρίς να το παρατηρούμε. Πιστεύω ότι ο Αριστοτέλης ήταν πολύ σοφός και δήλωσε  ότι «Είμαστε αυτό που επαναλαμβανόμενα κάνουμε. Έτσι, η τελειότητα δεν είναι μια ενέργεια, αλλά μια συνήθεια». Με αυτό στο νου μου πάντα και περισσότερο στις δύσκολες στιγμές, αυτή είναι η πιο σημαντική έννοια για μένα στον δρόμο τις επιτυχίας.

Για το μέλλον του: Αρκετοί συμπαίχτες με έχουν ρωτήσει εάν θα γυρίσω στην Θεσσαλονίκη να συνεχίσω την συνεργασία με τον Άρη αλλά σε αυτή την στιγμή το συμβόλαιο μου τελειώνει τέλος του μηνός  και έχω δυο πολύ σοβαρές πρόσφορες από  Ισπανία που έχουν παρουσιαστεί. Έτσι δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ και να παρουσιαστώ στο κάλεσμα της ομάδας για ιατρικές εξετάσεις και στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Έχω ενημερώσει την ομάδα ήδη ότι βρίσκομαι στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης για τελικές εξετάσεις.

Για τα σχέδια του: Οπουδήποτε, για να δείξω ισάξια τιμή προς την ομάδα και τον κόσμο της θα σας ενημερώσω αμέσως μετά από την απόφαση μου ως προς ποια ομάδα θα διαλέξω στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου .

To Top