ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στανόγιεβιτς, η νέα προπονήτρια των γυναικών του Άρη (photo)!

Μέσα σε μία ημέρα, οι ιθύνοντες του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη βρήκαν την αντικαταστάτρια του Κώστα Ηπειρώτη στον πάγκο της ομάδας στο πρόσωπο της Σουζάνα Στανόγιεβιτς.

Πρόκειται για μία προπονήτρια με πολύ πλούσιο βιογραφικό, που αποτελούσε την ιδανική λύση για τις «κίτρινες».

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ ανακοινώνει πως η νέα προπονήτρια στο γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ είναι η Suzana Stanojevic!

Η Suzana Stanojevic είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στον γυναικείο χώρο του ποδοσφαίρου και είναι τιμή για τον ΑΡΗ που θα έχει μία τέτοια προπονήτρια εγνωσμένης αξίας.

Η Σερβίδα προπονήτρια έχει παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο στην Masinac-Nis Serbia και στον ΠΑΟΚ και έχει κατακτήσει 20 πρωταθλήματα και 12 κύπελλα!

Έχει πάνω από 700 συμμετοχές ως ποδοσφαιρίστρια,πράγμα το οποίο είναι ρεκόρ και έχει βάλει 368 γκολ στην καριέρα της.

Όταν ήταν 17 χρονών βγήκε η καλύτερη ποδοσφαιρίστρια στην Ευρώπη στον πρόδρομο του σημερινού Champions League,στο τουρνουά πρωταθλητριών ομάδων στην Γαλλία με την ομάδα της την Masinac-Nis Serbia,στο οποίο συμμετείχε και δεύτερη χρονιά με την ίδια ομάδα.

Επίσης,με την Εθνική Σερβίας Γυναικών έχει 87 συμμετοχές και πέτυχε 28 γκολ.

Η Suzana Stanojevic ήταν προπονήτρια από το 1991 στις μικρές ηλικίες και ενώ έπαιζε παράλληλα και ποδόσφαιρο!

Το 2001 ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε ποδόσφαιρο και το 2006 σταμάτησε και έγινε προπονήτρια στον παοκ και στον ΑΣ Βόλος 2004.Ως προπονήτρια κατέκτησε 4 πρωταθλήματα!

Επίσης, η Σερβίδα προπονήτρια από το 2010 είναι προπονήτρια στην Εθνική γυναικών Σερβίας και αυτήν την στιγμή είναι προπονήτρια και στην K17 κοριτσιών της Σερβίας, όπου με την Κ17 κοριτσιών Σερβίας προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Elite Group, με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που θα γίνει τον Μάρτιο του 2016.

Η Suzana Stanojevic διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA Α’ από το 2009.Και τώρα έχει καταθέσει τα χαρτιά της για το δίπλωμα προπονητή UEFA Pro,όπου θα είναι η πρώτη γυναίκα προπονήτρια που θα έχει το κορυφαίο αυτό δίπλωμα!

Καλή επιτυχία Suzana στον ΑΡΗ μας!».

To Top