ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σταραμόπουλος: “Θα πέσουν δισ. στα γήπεδα ενόψει Μουντιάλ, προς το παρόν δεν υπάρχει το νέο γήπεδο του Άρη, αλλά…”

Ο δεύτερος αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. Μάνος Σταραμόπουλος μίλησε σχετικά με την προοπτική συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ 2030 με τη συμμετοχή της Ελλάδας, τονίζοντας μιλώντας στον FLASH 99,4 ότι ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μπιν Σαλμάν έχει πάρει το ΟΚ από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντελ Φαταχ Ελ Σίσι, ώστε να προχωρήσει τις διαδικασίες. 

Υπογράμμισε ότι: “Ο φάκελος είναι έτοιμος και ο Μπιν Σαλμάν έχει στείλει ήδη τον φάκελο της κοινής υποψηφιότητας σε ένα μεγάλο γραφείο των Η.Π.Α. για την περαιτέρω επεξεργασία. Τα περισσότερα παιχνίδια του Μουντιάλ, βάσει των δεδομένων του φακέλου, θα γίνουν στο Ριάντ, κάποια στο Κάιρο σε ένα γήπεδο που ετοιμάζεται και τα υπόλοιπα στην χώρα μας. Η Σαουδική Αραβία θα αναλάβει το μεγαλύτερο κόστος της διοργάνωσης, θα πέσουν πολλά δισ. για την κατασκευή των γηπέδων και στην Ελλάδα”.

Παραδέχθηκε ότι: “Στον φάκελο αναφέρεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Opap Arena, στο Καραϊσκάκη, στο ΟΑΚΑ, στη Νέα Τούμπα και στον Βοτανικό. Προς το παρόν δεν υπάρχει το νέο γήπεδο του Άρη, αλλά είναι κάτι το… ελαστικό. Μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα”.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε εδώ:

To Top