ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στασιμότητα στον Ολυμπιακό Βόλου, “θολό” το τοπίο για την επόμενη μέρα

Παραμένει ο προβληματισμός στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος αδυνατεί να αποκτήσει διοικητική κεφαλή, με τα οικονομικά προβλήματα να συσσωρεύονται καθημερινά μετά τις συνεχόμενες προσφυγές παικτών, με το μέλλον της ομάδας να παραμένει ακόμα μετέωρο και τις φήμες για Γ΄Εθνική να συνεχίζουν να υφίστανται.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το a-sports.gr: “Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Ολυμπιακός Βόλου και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει λύση στον ορίζοντα μετά την ανακοίνωση των Τόρη και Βαρούτσικου πως αποχωρούν.

Μπορεί να έχουν γίνει επαφές με επιχειρηματίες της πόλης, αλλά ως τώρα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Επομένως, η ομίχλη διοικητικά παραμένει.

Από εκεί και πέρα, ένας από τους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα. Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ελληνικών ομάδων, ενώ σκέφτεται σοβαρά και την πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Ερμή Αραδίππου, τον οποίο ανέλαβε ο Παύλος Δερμιτζάκης”.

To Top