ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στασιμότητα στο θέμα των ban, τι έχει ζητήσει η FIBA από τον Άρη

Στασιμότητα υπάρχει εδώ και περίπου 7-10 μέρες στην επικοινωνία με τη FIBA, η οποία έχει ξεκαθαρίσει στην ΚΑΕ Άρης ότι θα πρέπει να κάνει κάποιες πληρωμές προς τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί από το BAT, έστω μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών από τις συμφωνίες που είχε κάνει ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Τον περασμένο Αύγουστο ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είχε προχωρήσει σε (προσωρινή όπως αποδείχθηκε) άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, πετυχαίνοντας συγκεκριμένες συμφωνίες διακανονισμών, οι οποίες δεν τηρήθηκαν μετά από 1-2 μήνες.

Υπάρχουν ληξιπρόθεσμες δόσεις βάσει αυτών των διακανονισμών, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ.

Η FIBA έχει ζητήσει από την ΚΑΕ Άρης να προχωρήσει σε πληρωμές, καλύπτοντας κάποιες εξ αυτών των ληξιπρόθεσμων δόσεων, ώστε να γίνει άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, αλλά προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί καμία άλλη εξέλιξη στο θέμα.

Οι κίτρινοι προσπαθούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, προκειμένου να μεσολαβήσει και να δοθεί μια ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που υπάρχει, δίχως προς το παρόν να τα έχουν καταφέρει.

To Top