ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στατιστικά και ειδικοί αριθμοί για το Προμηθέας-Άρης

Δείτε τα στατιστικά και τους ειδικούς αριθμούς από το ζευγάρι Προμηθέας-Άρης που αναμετράται αύριο στην Πάτρα.

Αναλυτικά όσα σημειώνει ο ΕΣΑΚΕ…

Προμηθέας

* Ο Τζέριαν Γκραντ δεν έπεσε κάτω από τις τέσσερις ασίστ σε κάποιο από τα 10 παιχνίδια του στη Stoiximan Basket League, έχοντας μέσο όρο 5,8 που είναι ο μεγαλύτερος μεταξύ των παικτών του φετινού Προμηθέα.

+ Τα τρίποντα και τα ριμπάουντ είναι οι κατηγορίες στην οποία η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν αγωνίζεται στην Πάτρα. Εκτελεί ως γηπεδούχος με 37,6% έναντι του 29,3% που έχει ως φιλοξενούμενη από την περίμετρο, ενώ έχει 36,7 ριμπάουντ στην Πάτρα και 30,6 μακριά από αυτήν.

– Ο Προμηθέας κάνει ως γηπεδούχος 2,8 περισσότερα λάθη (15,4 έναντι των 12,6 που έχει ως φιλοξενούμενος) χωρίς να αλλάζει κάτι στην επιθετική του παραγωγικότητα αφού σημειώνει 80,7 και 80,1 πόντους εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα.

Άρης

* Στα τέσσερα παιχνίδια του Μαρτίου με Λάρισα Bread Factory, Ηρακλή, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Μίλαν Μιλόσεβιτς είχε 7,75 πόντους, 7 ριμπάουντ και 56,25% στα δίποντα.

+ Μικρές είναι οι αποκλίσεις μεταξύ των αριθμών του Άρη εντός κι εκτός έδρας. Η μεγαλύτερη θετική για τον φιλοξενούμενο Άρη, είναι εκείνη των βολών αφού εκτελεί με 76% μακριά από το «Nick Galis Hall» και με 71,2% σε αυτό.

– Κατά 5,5 πόντους μειώνεται η επιθετική παραγωγικότητα του Άρη μακριά από το γήπεδο του, αφού σημειώνει 71,5 πόντους έναντι των 77 που σημειώνει στο «Παλέ».

To Top