Στατιστική για Όσκαρ! 20 τελικές, 20 κόρνερ, 58 γεμίσματα

Η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος για να πει κανείς ψέματα. Και σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης… ψέματα είπε από την ανάποδη! Ο Άρης των 20 τελικών προσπαθειών, των 20 κόρνερ, των 58 γεμισμάτων πέτυχε μόλις δύο γκολ απέναντι στον ανήμπορο να αντιδράσει Λεβαδειακό!

Οι παίκτες του Μανουέλ Μασάδο “σφυροκόπησαν” τον αντίπαλό τους, ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Οχτώ σουτ που βρήκαν στόχο την εστία, οχτώ σουτ που δεν βρήκαν στόχο, τέσσερις κεφαλιές είναι η ανάλυση των τελικών προσπαθειών των κίτρινων, που κέρδισαν 20 κόρνερ έναντι μόλις ενός του Λεβαδειακού.

Η υπεροχή της ομάδας του Μασάδο φαίνεται και από τα γεμίσματα. Οι κίτρινοι είχαν 58 γεμίσματα, κάτι περισσότερο από ένα ανά δύο λεπτά (!), έναντι μόλις επτά του αντιπάλου τους.

Ο Άρης έκανε τις ευκαιρίες αυτές γιατί σχεδόν… μονίμως είχε περισσότερους από 5-6 παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Δεν ήταν μόνο ο Καστίγιο ή ο Τριανταφυλλάκος στο δεύτερο μέρος, αλλά και ο Ουμπίντες, ο Νέτο, ο Ακόστα μέχρι και ο Φατί και ο Καζναφέρης με τον Μίσελ. Όλοι αυτοί πατούσαν στην αντίπαλη περιοχή, απειλούσαν και έτσι το παιχνίδι του Άρη δεν ήταν προβλέψιμο…

Κι ακόμη… Αποκρούσεις: 0 για τον Άρη, 9 για τους φιλοξενούμενους, ενώ η κατοχή ήταν 63%-37%! Όχι, τα στατιστικά δεν λένε πόσες φορές σταμάτησε τον Άρη, ο διαιτητής Θάνος. 

Στο τέλος τουλάχιστον, αποκαταστάθηκε η τάξη… 

To Top