Στα… άδυτα του Γαλανού! (photos)

Πολύς λόγος έγινε για τον Γιώργο Γαλανό και την πρότασή του να οδηγήσει τον Άρη στη Γ΄εθνική με βάση το δικό του σχέδιο. Ακούστηκαν πολλά, αμφισβητήθηκε, δέχθηκε κριτική, αλλά είχε και αρκετούς που πίστεψαν ότι η πρότασή του είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσει ο Άρης…

Ο 46χρονος διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας σεκιούριτι SSS απέσυρε τελικά την πρότασή του μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που έγινε την Παρασκευή σύμφωνα με το οποίο 365 μέλη της ΚΜΑ ψήφισαν υπέρ της Β’ εθνικής και 282 για την ειδική εκκαθάρισης της.

Η εφημερίδα “δημοκρατίας της Κυριακής” στο σημερινό της φύλλο είχε δηλώσεις για το ποιος είναι ο Γαλανός καθώς και ρεπορτάζ από τα… άδυτα του της βίλας του στο Πλαγιάρι με σχετικές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα:

“Μια βίλα 1.200 τ.μ. σε έκταση 6 στρεμμάτων που κόβει την ανάσα, διαθέτοντας μεταξύ άλλων τέσσερις πισίνες, εκκλησία, ελικοδρόμιο για… Σινούκ, γήπεδα τένις και μπάσκετ, παιδική χαρά, αλλά και 65 ρομποτικές κάμερες, τζακούζι με επένδυση από χρυσάφι (!) και τούνελ διαφυγής 70 μέτρων μέσα στη γη”!

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ αναφέρει: “Ο 46χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας φύλαξης Swedish Systems Security μας καλωσόρισε φορώντας ένα κίτρινο μπλουζάκι, έχοντας δίπλα του τον … Άρη, τον αγαπημένο του σκύλο και… φύλακα-άγγελο του, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος. «Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Ρωτήστε με ότι θέλετε. Αυτό που βλέπετε άλλωστε με τα ίδια σας τα μάτια, είναι ένα έργο ζωής, το οποίο γεννήθηκε από το πείσμα μου για να πετύχω στη δουλειά και στην κοινωνία. Την ίδια όρεξη και το ίδιο πείσμα έχω για την αναγέννηση του Άρη» μας είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας μάλιστα πολλές φορές με ένα πλατύ χαμόγελο ότι: «Είναι τιμή και καμάρι μου ότι είμαι αυτοδημιούργητος»”!

Επίσης κατά την περιγραφή του… άβατου του Γαλανού τονίζεται: “Όπου πέσει το μάτι σου, υπάρχουν τοιχογραφίες από έργα μεγάλης αξίας του Γιάννη Παππά,  ενός από τους σημαντικότερους νεοέλληνες γλύπτες! Υπνοδωμάτια, ξενώνες φιλοξενούμενων, που επικοινωνούν με ασανσέρ (με ειδικό σύστημα χρωματοθεραπείας) δωμάτια αναψυχής με ποδοσφαιράκια και μπιλιάρδο, αλλά και αίθουσα… κινηματόγραφου! Πέρα από τις τέσσερις εξωτερικές πισίνες (η μια Ολυμπιακών διαστάσεων) και το νησάκι που υπάρχει με την επιβλητική μαρμάρινη αψίδα ύψους 17 μέτρων, οι εσωτερικές πισίνες και το τζακούζι με επένδυση χρυσού 24 καρατίων, «εξηγούν» την ονομασία «Σπίτι του Νερού», το οποίο κοστολογείται συνολικά περίπου στα 5.500.000 ευρώ”!

Το ρεπορτάζ σημειώνει ακόμη: “Η κατασκευή του πολυτελούς κτιρίου κράτησε δυο χρόνια και οι πύλες του άνοιξαν πριν πέντε χρόνια, με ένα μεγάλο πάρτι παρουσία πολλών επώνυμων της πολιτικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής της Θεσσαλονίκης.

Ο Γαλανός δεν κρύβει την αδυναμία του στα ακριβά σπορ αυτοκίνητα. Οι δυο πολυτελείς Λαμποργκίνι (μια άσπρη και μια μαύρη) συνολικής αξίας 1.200.000 ευρώ, αποτελούν την αιχμή του δόρατος και ένα ακόμη σημείο αναφοράς”.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

To Top