ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα… άδυτα του “γαλανόλευκου” ξενοδοχείου στο Ηράκλειο (photos)

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μένει στο «Aquila Atlantis Hotel». Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην «καρδιά» της πόλης. Το «Atlantis» βρίσκεται περίπου πέντε λεπτά από το γήπεδο «Δύο Αοράκια», στο οποίο η Εθνική Ομάδα θα δώσει όλους τους αγώνες της για την Α’ Φάση. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Ηρακλείου και οι Έλληνες διεθνείς έχουν όλες τις ανέσεις και θέα το λιμάνι.

Ωστόσο, στα δωμάτια υπάρχουν… ανακατατάξεις! Οι παίκτες αλλιώς κοιμόντουσαν στην Αθήνα, αλλιώς στο Ηράκλειο, όπου έχουν μείνει οι δώδεκα και μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Όλοι στην αποστολή έχουν «πέσει» πάνω απο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Του κάνουν παρέα, του μιλούν συνέχεια και προσπαθούν να τον βάλουν στο κλίμα. Ο νεαρός άσος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η προσαρμογή του δεν ήταν εύκολη. Στο δωμάτιο κοιμάται μαζί του ο… αμερικανοθρεμμένος, Γιώργος Παπαγιάννης. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έχει περάσει χρόνια στο NCAA και την Αμερική και γνωρίζει πώς να συνεννοηθεί στα Αγγλικά και να μιλήσει για το κολεγιακό μπάσκετ στις ΗΠΑ, στο οποίο θα δοκιμαστεί σε λίγους μήνες ο Ντόρσεϊ.

Το δωμάτιο των… αστέρων είναι αυτό το οποίο έχουν καταλύσει οι Δημήτρης Σταμάτης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ σε ένα άλλο λίγο πιο δίπλα βρίσκεται άλλο ένα δίδυμο από την Α1: ο Βασίλης Τολιόπουλος με τον Σωτήρη Μπιλλή. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βασίλης Μουράτος, μένει στο ίδιο δωμάτιο με τον Διονύση Σκουλίδα.

Το δίδυμο από το NCAA Μήτογλου-Τσαλμπούρης, που έμενε μαζί στην αποστολή στην Αθήνα έχει αλλάξει πλέον δωμάτια. Ο πρώην παίκτης του Άρη, Κωνσταντίνος Μήτογλου, πλέον βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τον σέντερ του ΠΑΟΚ, Θωμά Κώττα, ενώ ο Γιώργος Τσαλμπούρης έχει μαζί του τον «βενιαμίν» της ομάδας, Μιχάλη Λούντζη.

Στο ίδιο ξενοδοχείο, στο κέντρο του Ηρακλείου, μένει και η Εθνική Σερβίας, αντίπαλος της Ελλάδας για τον Δ’ Όμιλο.

Θυμίζουμε πως η Εθνκή Εφήβων κάνει… πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης το Σάββατο (27/6) στις 20:30 με αντίπαλο την Κορέα.

sdna.gr

To Top