ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα άκρα με Σάντι Μίνα, έκτακτη συνέντευξη του πρόεδρου της Θέλτα! “Δεν πληρώνω, να βρει ομάδα και να φύγει” – Ο Άρης σε αναμονή

Την ώρα που ο Άρης παίζει τα ρέστα του για τον Σάντι Μίνα όπως διαβάσατε χθες από το PRESSARIS, ο πρόεδρος της Θέλτα παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη τύπου εξηγώντας τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής αποτελεί ξένο σώμα από την ομάδα.

Ο Κάρλος Μουρινίο αρχικά ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την έκταση που έχει πάρει το θέμα με τον Σάντι Μίνα και εν συνεχεία ανέφερε: “Ήρθε μαζί με τον δικηγόρο και μας είπε ότι έγινε ένα είδος εκβιασμού από την πλευρά της κοπέλας και ότι δεν υπήρχε τίποτα. Παρασύρθηκα τότε και έκανα λάθος. Έπρεπε να είχα πάρει προφυλάξεις και να είχα βάλει ρήτρα”.

Ερωτηθείς για το λόγο που δεν προβαίνει σε λύση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή είπε:” Αν το λύσω, πρέπει να του πληρώσω ολόκληρο το συμβόλαιο και αυτό θα ήταν ανταμοιβή για το λάθος του. Επίσης, θα επηρεάσει το ανώτατο όριο μισθών και αυτό θα αποτελέσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα για τη Θέλτα”.

Αναφορικά με το μισθό του Μίνα, αλλά και του Ντένις Σουάρες ο οποίος βρίσκεται επίσης στην έξοδο, τόνισε: “Αυτοί οι δυο παίρνουν το 20% του προϋπολογισμού όλου του προσωπικού”.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχουν προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, ο πρόεδρος της Θέλτα σχολίασε: “Έχουμε πάρει δύο ομάδες για να φύγει και δεν δέχτηκε. Προς το παρόν έχει το δικαίωμα να προπονείται μαζί μας και αυτό κάνει. Δεν πρόκειται πάντως να πληρώσω το υπόλοιπο του συμβολαίου του μέχρι να τον αναγκάσουμε να συμφωνήσει με μια από τις ομάδες με τις οποίες είμαστε σε επαφή”.

Οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι ο Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης θα παίξουν τα… ρέστα για να αποσπάσουν το τελικό “ναι” του 27χρονου επιθετικού, τινάζοντας την… μπάνκα στον αέρα!

To Top