Στα αποδυτήρια του Άρη ο Γκέσιος, του γύρισε την… πλάτη ο Αλκαράθ – Τι δήλωσε ο πρώην “κίτρινος”

Ο Γιάννης Γκέσιος αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στον Άρη από την ημέρα που έφυγε. Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι έφυγε σαν φίλος από τους κίτρινους. Μετά τον αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια της παλιάς του ομάδας.

Ο Γκέσιος χαιρετήθηκε με τους παλιούς του συμπαίκτες, είχε συνομιλία με τους περισσότερους και ομολόγησε ότι ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά του. Κάποια στιγμή πήγε προς το μέρος του Λούκας Αλκαράθ και του συνεργάτη του Χεσούς Κανιάδας για τους χαιρετήσει, όμως ο Ισπανός προπονητής γύρισε επιδεικτικά την πλάτη κι απομακρύνθηκε.

Λίγο αργότερα στις δηλώσεις του ο Γκέσιος τόνισε: Παράξενο παιχνίδι. Ο Αρης είναι μια ομάδα που την αγαπώ. Έφυγα, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τη διοίκηση, ούτε και με τα παιδιά. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είμαστε επαγγελματίες, είμαι παίκτης της Κέρκυρας και το μόνο που έχω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να σωθεί».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι μοναδικό αποτέλεσμα που θέλαμε ήταν η νίκη. Δεχτήκαμε γκολ από ένα στημένο από ανύποπτη φάση, με τον ΑΡΗ να μη μας έχει απειλήσει, ενώ εμείς είχαμε δυο ευκαιρίες. Δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το ματς με μεγάλη προσπάθεια. Γυρίσαμε το ματς, αλλά τον ΑΡΗ τον ωφέλησε το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα επειδή έριξε το ρυθμό. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Όταν σε ένα παιχνίδι στην έδρα σου δεν μπορείς να κερδίσεις, σίγουρα δυσκολεύει η κατάσταση. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, όταν είμαστε μπροστά στο σκορ».

Για το ότι υπάρχει πάθος, με τους νέους παίκτες που ήρθαν: «Πάθος γενικότερα και πριν είχε, ήρθαμε εμείς, κάποια νέα παιδιά και δώσαμε μια φρεσκάδα, προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100% για να βοηθήσουμε την ομάδα. Από εδώ και πέρα πρέπει να πάρουμε παιχνίδια. Δε γίνεται να σώσουμε την παρτίδα με ισοπαλίες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην κερδίσουμε μέσα στον ΟΦΗ».

To Top