ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα “βαθιά νερά” με το… καλησπέρα ο Μοντόγια, σαν έτοιμος από καιρό!

Ο Μάρτιν Μοντόγια πήρε το “βάπτισμα” του… κιτρινόμαυρου πυρός με το… καλησπέρα, ξεκινώντας βασικός στο χθεσινό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου και παίζοντας και στα 99 λεπτά (με τις καθυστερήσεις) του αγώνα.

Όταν πριν τον αγώνα, ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του, τονίζοντας ότι: «Ο Μοντόγια έχει κάνει προετοιμασία με την Μπέτις, τα εργομετρικά του είναι τέλεια, είναι σε εξαιρετική κατάσταση», ίσως λίγοι πίστευαν ότι ο Ισπανός θα ανταποκρινόταν άμεσα στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα.

“H εικόνα του συνολικά και τα εργομετρικά του, ικανοποίησαν απόλυτα το τεχνικό τιμ του Άρη, γέμισε αισιοδοξία κι αυτό αυξάνει τις πιθανότητες ακόμη και να ξεκινήσει βασικός στην ενδεκάδα, αν και έκανε μόλις μια μέρα προπόνηση. Ο “καθρέπτης” όλων είναι φυσικά ο αγωνιστικό χώρος…” αναφέραμε πριν από τη σέντρα και τελικά, ο έμπειρος αμυντικός δικαίωσε το ρίσκο της άμεσης συμμετοχής του.

Σαν έτοιμος από καιρό ανταποκρίθηκε σε πολύ καλό επίπεδο στον ρόλο του δεξιού μπακ και ήταν από τους παίκτες του Άρη που ξεχώρισαν.

Μετά το παιχνίδι πήρε μάλιστα και τα εύσημα του προπονητή των κιτρινόμαυρων, ο οποίος τόνισε: «Έκανε εργομετρικά και ήταν τέλεια, έχει κάνει προετοιμασία με την Μπέτις. Δεν θέλαμε να αλλάξουμε το αμυντικό μας δίδυμο, τον Φαμπιάνο με τον Οντουμπάτζιο, το οποίο στα προηγούμενα παιχνίδια είχε πάει πολύ καλά. Θα ήταν ρίσκο να πάμε τον Οντουμπάτζιο στην κανονική του θέση».

To Top