ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα Γιάννινα με στόχο το 4ο “τρίποντο” ο Άρης και την παραμονή στην κορυφή! (PRESSARIS LIVE, 18:15)

Ο Άρης “μετακομίζει” στα Γιάννινα για να υποδεχθεί -ως τυπικά φιλοξενούμενος- τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι “κιτρινόμαυροι” επέλεξαν τους Ζωσιμάδες ως έδρα, καθώς ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμος για την διεξαγωγή αγώνα, ο αγωνιστικός χώρος του “Κλεάνθης Βικελίδης” που άλλαξε κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Στόχος της ομάδας του Άκη Μάντζιου είναι η 4η φετινή νίκη, που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ο Άρης έχει ήδη 10 βαθμούς και από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι πρώτος.

Με τον Σαντέ Σίλβα και τον Έργκους Κάτσε να συμπεριλαμβάνονται στην 20μελή αποστολή για πρώτη φορά, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Γιοάν Μπεναλουάν. Το θετικό είναι πως για τον προπονητή του Άρη δεν υπάρχουν προβλήματα, είτε τιμωρημένων, είτε τραυματισμών για το σημερινό ματς.

Η αποστολή:

Κουέστα, Μπουσέ, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από τον σύνδεσμο Ημαθίας ορίστηκε από την ΕΠΟ για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής Άρης – Απόλλων Σμύρνης, που θα διεξαχθεί στου Ζωσιμάδες.

Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), 4ος ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας), ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) και Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας.

Παρατηρητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

To Top