ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα… γνώριμα 3-5 Πηγάδια η φετινή προετοιμασία του Άρη

Όπως οι περισσότερες ομάδες της Super League, έτσι και ο Άρης επιλέγει για την φετινή του καλοκαιρινή προετοιμασία κάποιο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα.

Στον Άρη έχουν ρίξει το βάρος στην… απελευθέρωση από το ban, στις ανανεώσεις και τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Σε ότι αφορά το “χτίσιμο” αυτής εκ των πραγμάτων και λόγω των… ειδικών συνθηκών η προετοιμασία αναμένεται να γίνει επί ελληνικού εδάφους και κατά πάσα πιθανότητα στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας.

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα:

1. Οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος Ιουλίου, οι διακοπές προβλέπονται το πολύ δυο βδομάδες και στην συνέχεια μέσα Αυγούστου μίνι προετοιμασία για την νέα σεζόν που θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου.

2. Οι μετακινήσεις στο εξωτερικό και χρονικά δεν θα έχουν να προσφέρουν πολλά, ενώ υπάρχει και μια σειρά περιοριστικών μέτρων που καθιστούν πολύπλοκη μια τέτοια επιλογή.

3. Σε μια τέτοια περίεργη και με πρωτοφανείς συνθήκες μετάβαση από την μια σεζόν στην άλλη, κάτω από την απειλή μιας νέας καραντίνας και όλων όσων βίωσαν οι πάντες τις προηγούμενες μέρες, καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη για το εξωτερικό.

Ο Άρης έχει βρεθεί δύο φορές στα 3-5 Πηγάδια τα τελευταία χρόνια. Αρχικά, την χρονιά που κατάφερε με τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο του να επιστρέψει στην φυσική του θέση, αλλά και το επόμενο καλοκαίρι. Λόγω έργων σε Νέο Ρύσιο και “Κλεάνθης Βικελίδης”, το πρώτο στάδιο προετοιμασίας πριν το βασικό που έγινε στην Ολλανδία, φιλοξενήθηκε και πάλι εκεί, με τον Πάκο Ερέρα τότε στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

To Top