Στα γραφεία ο Γιαννιώτας, μίλησε με Ζαμπέτα

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Ζαμπέτα. Ο επιθετικός του Άρη ζήτησε να ενημερωθεί για την υπάρχουσα κατάσταση στο σύλλογο από επίσημα χείλη, εμφανώς προβληματισμένος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων εβδομάδων. 
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα όπλα των κίτρινων σε αγωνιστικό επίπεδο και είναι φυσικό να θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους, ή να επωφεληθούν μιας συμφέρουσας συμφωνίας παραχώρησης. Ο ίδιος πάντως τόνισε μετά τη συνάντηση ότι βρέθηκε στην Αλκμήνης για να συζητήσει ένα προσωπικό του θέμα, το οποίο δεν έχει να κάνει με την κατάσταση στον σύλλογο…
Για την ώρα δεν υφίσταται κάτι που να αλλάζει τα δεδομένα που υπάρχουν (φημολογία απλά για ενδιαφέρον Ολυμπιακού) ενώ ο ίδιος κρατάει στάση αναμονής αντιλαμβανόμενος τις κρίσιμη περίοδο που περνάει η ομάδα.
Στο μεταξύ, στασιμότητα υπάρχει στα άλλα θέματα που άπτονται του αγωνιστικού με πρώτο και κύριο αυτό που καίει στην κυριολεξία την ΠΑΕ και δεν είναι άλλο από αυτό του Χαβιέ Ούμπιντες.
To Top