ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στα γραφεία της ΚΑΕ ο Γουλιέλμος, είχε επαφές για όλους και για όλα

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και πέρασε αρκετές ώρες στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, έχοντας συζητήσεις με τους συνεργάτες του, προκειμένου να βάλουν σε μια σειρά την ατζέντα των τρέχοντων θεμάτων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο επικείμενος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ εξακολουθεί να ενημερώνεται για όλους και για όλα που αφορούν την ομάδα και την εταιρεία. Παράλληλα, όμως, πρέπει να τρέξουν συγκεκριμένες υποθέσεις, που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της ΚΑΕ, η οποία είχε καταρρακωθεί το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα τους τελευταίους 15-18 μήνες.

Δεν μένει ακόμα ανοικτό το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ από τον Λάσκαρη στον Γουλιέλμο, αλλά και μια σειρά θέματα που διευθετούνται σε καθημερινή βάση για την πλήρη απεμπλοκή από το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς.

Στην κορυφή της ατζέντας του Γουλιέλμου και των συνεργατών του παραμένει το αγωνιστικό και πώς θα αποφευχθεί οριστικά και αμετάκλητα οποιαδήποτε βαθμολογική περιπέτεια.

Με βάση αυτόν τον στόχο λειτουργούν όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα. Αυτοί που ανέφερε ο Βαγγέλης Αγγέλου χθες στην παρουσίασή του και φυσικά το τιμ που περιβάλλει το αγωνιστικό τμήμα.

Ο Άρης οφείλει να κερδίσει την Κύμη και τα Τρίκαλα, να οριστικοποιήσει την αποφυγή απρόοπτων και από εκεί και πέρα υπάρχει ο χρόνος για να κάνει ο Γουλιέλμος αυτό για το οποίο έχει δεσμευθεί δημόσια – με τη γραπτή δήλωσή του πριν το παιχνίδι με τον Προμηθέα – να εξηγήσει όλα όσα έχουν συμβεί φέτος, πάντα σε σχέση με τη δική του παρουσία και την απεμπλοκή Λάσκαρη.

To Top