Στα ημιτελικά του Εστορίλ Όπεν ο Τσιτσιπάς και πάλι με ανατροπή!

Παρά τα λάθη και την κούραση που φαινόταν να τον επηρεάζει, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε το ψυχικό σθένος και τη δύναμη να πραγματοποιήσει μεγάλη τριπλή ανατροπή, επιστρέφοντας από το χαμένο 1ο σετ, από το 1-3, 15-40 στο 3ο σετ και από το 0-3 στο tie-break, για να κερδίσει τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και να μπει στα ημιτελικά του Estoril Open!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

H κόπωση από τους συνεχόμενους αγώνες ήταν πιο εμφανής από ποτέ, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έμεινε πίσω με σετ, ο αντίπαλός του ήταν πολύ δυνατός και είχε διπλό game point για το 4-1 στο 3ο σετ, αλλά στο τέλος της ημέρας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναδείχθηκε νικητής!

Ο Έλληνας πρωταθλητή αρνήθηκε να ηττηθεί και επιβλήθηκε του Carballes Baena με 6-7 (2), 6-2, 7-6 (3), μετά από μια συγκλονιστική μάχη στο Estadio Millennium του Εστορίλ.

Πανηγύρισε την 8η νίκη στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις του, προκρίθηκε στον 3ο του ημιτελικό στο tour και 2ο συνεχόμενο και ταυτόχρονα εξασφάλισε μια σπουδαία πρωτιά για το παγκόσμιο τένις, αφού τη Δευτέρα θα είναι ο μοναδικός U20 τενίστας που θα βρίσκεται στο Top 40 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Πηγή: tennisnews.gr

To Top