ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα κέρδη του Άρη ο Μάνου Γκαρθία, το γκολ του έδωσε πίστη και αυτοπεποίθηση

Ο Μάνου Γκαρθία ντύθηκε το καλοκαίρι στα κιτρινόμαυρα, αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, όμως η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα πέρασε από χίλια κύματα. 

Ο Ισπανός, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη) εμφανίσεις του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, έδωσε βοήθειες και ανασταλτικά, πιέζοντας και βγάζοντας τις περισσότερες άμυνες από κάθε άλλο παιχνίδι που έχει αγωνιστεί.

Χθες ξεκίνησε βασικός και έδωσε την εικόνα του “δεκαριού” που θέλει η ομάδα. Με σιγουριά και ποιότητα στις κινήσεις του, μοίρασε το παιχνίδι και πέτυχε το πρώτο του γκολ, ανοίγοντας λογαριασμό. Έγινε ο 9ος σκόρερ της ομάδας φέτος, ενώ το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα Νο19, ήρθε στο… 19′ λεπτό, ένα λεπτό συναισθηματικά φορτισμένο λόγω φυσικά της απώλειας του Άλκη Καμπανού!

Ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του, ενώ ο Άλαν Πάρντιου έκανε ειδική μνεία τονίζοντας ότι: “χρειαζόταν το γκολ γιατί αγωνίζεται και σε θέση με μεγάλο ανταγωνισμό”.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γκαρθία ήταν από τα μεγάλα “συν” του χθεσινού αγώνα, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει έναν κομβικό ποδοσφαιριστή στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

To Top