Στα… καλύτερα του ο Γκόλιας: Aπό το ναδίρ στο ζενίθ ένα γύρο μετά!

Η παρουσία του το τελευταίο διάστημα στην αρχική ενδεκάδα του Άρη έχει εκτοξεύσει στο ζενίθ την ψυχολογία, αλλά και την διάθεση του Νίκου Γκόλια.

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός περνά την καλύτερη του φάση αυτή την περίοδο στον Άρη, καθώς από τη μία βλέπει να τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για το κέντρο της άμυνας, ενώ χάρις σε δικό του τέρμα (με Πανσερραϊκό) οι ελπίδες του Άρη για άνοδο έχουν αυξηθεί σημαντικά μετά από καιρό.

Ένα γκολ που ήρθε έναν ολόκληρο γύρο μετά την πιο δύσκολη φετινή του στιγμή και κλείνει τον κύκλο μίας αρκετά περίεργης για τον νεαρό αμυντικό περιόδου.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, τραυματίστηκε για να μείνει σχεδόν δύο μήνες εκτός. Η ψυχολογία του είχε… πιάσει πάτο, καθώς ο τραυματισμός του είχε έρθει σε μία περίοδο που η ομάδα πήγαινε… τραίνο και ο ίδιος είχε μία θέση στα βασικά πλάνα του Πάουλο Κάμπος. Η επάνοδος του στην αγωνιστική δράση καθυστέρησε και εφόσον είχε μείνει αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση ήταν αναμενόμενο το ότι θα έχανε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Δεν το έβαλε, όμως, κάτω. Δούλεψε σκληρά αν και χρειάστηκε έναν τραυματισμό του Φερνάντες για να πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του Άρη στο παιχνίδι με την Δόξα και έκτοτε δεν έχασε την θέση του παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτήν με την παρουσία του Φερνάντες και του Σαμαρά.

Δείγμα της καλής του ψυχολογίας το τελευταίο διάστημα η παρουσία του ακόμα και στις προπονήσεις. Ευδιάθετος, πάντα πρόθυμος να δουλέψει σκληρά, εκ των διακριθέντων σε κάθε προπόνηση, είναι αυτή τη στιγμή η… ψυχή των “κιτρινόμαυρων” αποδυτηρίων.

To Top