Στα κινεζικά τα ονόματα και των παικτών της Παρί

Η Παρί Σεν-Ζερμέν βαδίζει στα βήματα της Μαρσέιγ και τα ονόματα των παικτών της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας αναγράφηκαν στην κινεζική γλώσσα στην αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Tην αρχή έκανε η Μαρσέιγ! Τα ονόματα των παικτών των “Phocéens” στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπορντό (18/2, 22:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1 δεν θα είναι στο πίσω μέρος της εμφάνισης στη λατινική γραφή, αλλά στην κινεζική!

Το marketing επιτάσσει αυτήν την αλλαγή, την οποία υιοθέτησε και η Παρί Σεν-Ζερμέν. Οι παίκτες της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας είχαν τα ονόματά τους γραμμένα στα κινεζικά κατά την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ.

Με αυτήν την κίνηση, θέλει να συμμετέχει στους εορτασμούς του νέου κινεζικού έτους (ξεκίνησε επίσημα 16/2). Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που ομάδες προσπαθούν να κάνουν με αυτόν τον τρόπο “άνοιγμα” στην ασιατική αγορά. Η Έιμπαρ είχε παραταχθεί σε εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα με εμφανίσεις στα ιαπωνικά, καθώς στους Βάσκους αγωνίζεται ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του, Τακάσι Ινούι.

To Top