Στα… κόκκινα η σχέση Ρεάλ-Μπέιλ

Οι σχέσεις του Γκάρεθ Μπέιλ με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, βρίσκεται εκτός του βασικού σχεδιασμού του Κάρλο Αντσελότι, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω αγωνιστικής ασυνέπειας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο έμπειρος άσος έχει τραυματισθεί 13 (!) φορές σε διάστημα τριών ετών, ενώ εφέτος, έχει αγωνισθεί σε μόλις τέσσερα ματς της La Liga.

Ενδεικτικό της έντασης που υπάρχει στις σχέσεις των δύο πλευρών, είναι ένα περιστατικό, που αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Deportes Cuatro». Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, εχθές (23/03) ο Μπέιλ προσκόμισε στο αρμόδιο τμήμα, αποδείξεις ύψους 30.000 ευρώ για ιατρικές υπηρεσίες, ελπίζοντας να πάρει αυτά τα χρήματα από τον ισπανικό σύλλογο. Ομως, η απάντηση ήταν αρνητική, δεδομένου ότι οι ιθύνοντες των Μαδριλένων, απέρριψαν το αίτημα του Ουαλού άσου, επειδή δεν τους είχε ενημερώσει σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες.

Κατά συνέπεια, άπαντες εκτιμούν, ότι ο Μπέιλ δεν πρόκειται να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, μετά το πέρας του συμβολαίου του, τον ερχόμενο Ιούνιο.

To Top