ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν κρίνεται ο Ζιντάν

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν στηρίζεται απόλυτα από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά τα παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα κρίνουν το μέλλον του.

Το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά χαθεί για τους Μερένχες μετά την ήττα με 3-0 στο clasico από την Μπαρτσελόνα με τον Ζιντάν να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής για τις άστοχες επιλογές του.

 Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ πάντως συνεχίζει να τον στηρίζει και είναι κάτι που θα το κάνει μάλλον κι άλλες φορές ενόψει των δύο αγώνων με την Παρί Σεν Ζερμέν στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ τον Φεβρουάριο.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο Ζιντάν θα κριθεί στον πάγκο της Βασίλισσας, έχοντας την ευκαιρία να σώσει τη χρονιά για τους Μαδριλένους. Καθώς σε διαφορετική περίπτωση, ένας αποκλεισμός, μάλλον θα ρίξει και τους τίτλους τέλους για τον ίδιο στο Μπερναμπέου.

Πάντως, μέχρι τότε, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο παζάρι για την απόκτηση ενός αμυντικού και ενός φορ, τη στιγμή που ήδη έχει αποκτήσει τον Βάσκο γκολκίπερ Κέπα από την Αθλέτικ.

To Top