Στα παρκέ της Euroleague

«Χορτάσαμε» θέαμα εχθές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και σήμερα θα ασχοληθούμε περισσότερο με την Ευρωλίγκα. Πολύ σημαντικά ματς στο πρόγραμμα, δίχως την συμμετοχή ελληνικής ομάδας. 

Ζαλγκίρις – Ολίμπια

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00. H Ζαλγκίρις ακολουθεί την διαδρομή της περασμένης διετίας. Δηλαδή κακό πρώτο γύρο και φορτσάρισμα στην συνέχεια. Πλέον φουλάρει για να προλάβει τα playoffs, έχοντας κερδίσει τα 7/10 τελευταία της παιχνίδια. Το μόνο πρόβλημα για απόψε είναι η… καταγωγή του αντιπάλου (Ιταλία) με την λιθουανική ομάδα να ζητάει από τους φίλους της Μιλάνο να μην ταξιδέψουν στο Κάουνας! Από την άλλη, την Ολίμπια Μιλάνο δεν την θέλει κανείς   όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό. Πρωτάθλημα δεν θα υπάρχει το προσεχές τριήμερο, όμως η κατάσταση έχει επηρεάσει τον σύλλογο.

Η φόρμα της Ζαλγκίρις από την μια, όμως το χάντικαπ των έξι πόντων από την άλλη είναι ικανοποιητικό για την ιταλική ομάδα, με την βαριά φανέλα. Πάμε με το 2 (+6) σε απόδοση 1.92.

Βαλένθια – Φενερμπαχτσέ

Άλλη μια εντός έδρας ήττα από την Βαλένθια που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς έχασε με 82-85 από την αποδεκατισμένη Μακάμπι. Χάθηκε μια ευκαιρία να αποσπαστεί στην 7η θέση και να πλησιάσει τον 6ο Παναθηναϊκό. Το αποψινό παιχνίδι είναι πλέον κομβικό, μιας και η Φενέρ διεκδικεί και εκείνη μια θέση στην 8άδα. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς διασύρθηκε στην Πόλη από την Ρεάλ χάνοντας με 29 πόντους (!) διαφορά (65-94).  Στο… καπάκι έχασε από την μισητή Γαλατά για το πρωτάθλημα, ένα αποτέλεσμα πολύ κακό για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στο φινάλε αποδοκίμασαν παίκτες, προπονητή και διοίκηση.

Λέτε να χάσει τρίτο σερί εντός στις λεπτομέρειες η Βαλένθια; Η Φενέρ πάντως θα δώσει το πιο σημαντικό παιχνίδι της (μέχρι τώρα) και αν θέλει να ελπίζει για 8άδα θα πρέπει να το πάρει. Το διπλό (money line) στον διπλασιασμό.

Παίξε στην bet365 με την ίδια ευκολία από φορητές συσκευές

To Top