ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα σκαριά μεταγραφή ξένου από την Σούπερ λίγκα για τον Άρη με την λήξη του πρωταθλήματος

Ο Άρης έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, προχωρώντας τις πρώτες ενέργειες και κινήσεις, όπως η πρόταση για Ματέο Γκαρσία, η συμφωνία με Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ παράλληλα αναζητεί ποδοσφαιρικές λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει των τριών διοργανώσεων της νέας περιόδου: Σούπερ λίγκα, κύπελλο, Europa League. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ήδη όπως έχει διαρρεύσει στα σκαριά βρίσκεται η ανακοίνωση της συμφωνίας της ΠΑΕ Άρης με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Οι υπεύθυνοι των «κιτρινόμαυρων» κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα για ξένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ελληνική Σούπερ λίγκα, άρα γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Η αναφορά που γίνεται δεν έχει καμία σχέση με το όνομα του Σαράνοφ – τον τερματοφύλακα της Λαμίας – που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την Αλκμήνης, το όνομα του νέου αποκτήματος του Άρη θα γνωστοποιηθεί επίσημα με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Εφόσον δεν «στραβώσει» κάτι την τελευταία στιγμή, αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Άρη, μετά από εκείνη του Σούντγκρεν. Στις δύο παραπάνω, πρέπει να προσθέσουμε και του επίσης Σουηδού μέσου της Νόρκεπινγκ, Καρλ Χόλμπεργκ, ο οποίος απασχολεί μεταξύ άλλων τους κιτρινόμαυρων.

To Top