ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα σκαριά νέα συνάντηση του Άρη με τον μάνατζερ του Σάσα για την ανανέωση…

Το συμβόλαιο του Λούκας Σάσα με τον Άρη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να το ανανεώσουν για δύο ακόμα χρόνια.

Οι λόγοι προφανείς. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα και φυσικά ο Άρης δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων μία ανάλογη περίπτωση σαν αυτή του Φραν Βέλεθ. Δηλαδή να χάσει έναν ποδοσφαιριστή χωρίς το παραμικρό κέρδος, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος θα έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να συζητά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ακόμα και να “κλείσει” με κάποια ομάδα για το καλοκαίρι του 2021.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Λέο Κορνασίνι ήταν στο ευρωπαϊκό ματς με την Κόλος Κοβαλίβκα και παραμονή του αγώνα είχε συζητήσει με τον Άγγελο Χαριστέα. Οι δύο πλευρές είχαν καταθέσει τα “θέλω” τους και συμφώνησαν να τα πουν ξανά το προσεχές διάστημα. Ωστόσο, η παραίτηση του τεχνικού διευθυντή του Άρη σε συνάρτηση και με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας που ήταν προτεραιότητα, άφησαν προς το παρόν στην άκρη την υπόθεση του 30χρονου μέσου.

Από πλευράς Άρη και συγκεκριμένα του Αγησίλαου Τουμαζάτου, που μαζί με τον Θωμά Ναζλίδη έχουν επωμιστεί τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή, προγραμματίζεται νέο ραντεβού με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου το επόμενο διάστημα.

Όπως είναι λογικό, η πρόταση του Άρη αυτή τη φορά θα διαφέρει, καθώς στην προηγούμενη, πέρα από την αύξηση των αποδοχών και την διετή διάρκεια του νέου συμβολαίου που θα μείνουν… ανέγγιχτα, αλλάζουν τα μπόνους στο συμβόλαιο του παίκτη. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ένα καλό μπόνους για τον Σάσα, εφόσον ο Άρης θα προκρινόταν στους ομίλους του Europa League, ενώ θα γίνει αναπροσαρμογή σε ότι αφορά τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους για την φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη, να αυξηθούν και οι ρήτρες που υπάρχουν. Υπενθυμίζουμε, πως στο τωρινό συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα που δίνει την δυνατότητα σε ομάδα του εξωτερικού να το “σπάσει” με 600.000 ευρώ, ενώ για ομάδα εντός των ελληνικών συνόρων, το ποσό είναι στο 1.200.000 ευρώ.

To Top