Στα Σπάτα το… boss για να σβήσει την “φωτιά” στην ΑΕΚ

Επίσκεψη στα Σπάτα στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ πραγματοποιεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να σβήσει την “φωτιά” στο εσωτερικό της ομάδας.

Ανοικτό είναι το θέμα με το «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών λόγω του κορωνοϊού, με την πρόταση του συλλόγου να είναι περικοπή 12% στο ετήσιο συμβόλαιο, κάτι το οποίο θα συζητηθεί με τους παίκτες.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επίσης θα μιλήσει μαζί τους μετά και τα επεισόδια και τα περιστατικά που έλαβαν χώρα μεταξύ Βέρντε και Βράνιες, αλλά και το περιστατικό με τον Σιμόες, ο οποίος δεν έδωσε το χέρι του στον Καρέρα αποχωρώντας τη στιγμή της αλλαγής του.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr: “Ήταν η πρώτη παρουσία του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης στα Σπάτα μετά την επανέναρξη των προπονήσεων και στην αρχική του τοποθέτηση προς τους παίκτες ανέφερε:

«Εύχομαι να είστε όλοι καλά, περάσαμε όλοι μια δύσκολη περίοδο με τον κορονοιό, εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας και το κλαμπ είναι δίπλα σας σε οποίο πρόβλημα παρουσιαστεί», προσθέτοντας έπειτα σε ήρεμο τόνο για την εμφάνισή τους με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Παναθηναϊκό αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να τους πετύχουμε».

Φυσικά μίλησε και για τα περιστατικά μεταξύ Βέρντε – Βράνιες, αλλά και του Σιμόες ο οποίος δεν έδωσε το χέρι του στον Καρέρα, επαναλαμβάνοντας ό,τι και ο Ίλια Ίβιτς: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν και τους συμπαίκτες σας αλλά και τον σύλλογο».

Έπειτα αναφέρθηκε και στην πρόταση του συλλόγου για τις μειώσεις λόγω του κορονοϊού τονίζοντας: «Το κλαμπ αποφάσισε αυτό που λόγω της οικονομικής συγκυρίας επιτρέπει η FIFA και η UEFA γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και βήμα βήμα βλέπουμε πως εξελίσσονται τα πράγματα», σχολίασε, χωρίς έπειτα να ακολουθήσει κάποιος διάλογος.

Τέλος ζήτησε «δυνατή προσπάθεια από όλους στη συνέχεια των πλέι οφ» και αποχώρησε για να ξεκινήσει στη συνέχεια η προπόνηση. Γενικότερα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν πολύ ήρεμος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενώ στη συνέχεια μίλησε και με τον Ίλια Ίβιτς για τα θέματα του αγωνιστικού σχεδιασμού, αλλά και με τον Μηνά Λυσάνδρου για το ζήτημα των έργων στα Σπάτα με την επέκταση του προπονητικού κέντρου”.

To Top