Στα υπόψιν της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ενγκολό Καντέ

Ο Ενγκολό Καντέ είναι στα “ραντάρ” της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς το μέλλον του στην Τσέλσι είναι αβέβαιο, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα κινηθούν για την απόκτησή του στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούσε αρκετά χρόνια την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κίνηση στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι ή τα επόμενα. Οι Times σε δημοσίευμά τους αναφέρουν ότι οι Παριζιάνοι παρακολουθούν την περίπτωσή του, καθώς το μέλλον του στην Τσέλσι είναι αβέβαιο.

Ο 31χρονος Γάλλος διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο με τους μπλε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και ο Τόμας Τούχελ έχει εκφράσει αμφιβολίες για το αν πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, μιας και ο Καντέ είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

Το μεταγραφικό παζάρι στη Γαλλία ολοκληρώνεται αύριο (31/08) για τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο. Επομένως αν οι Παριζιάνοι αποφασίσουν να τον αγοράσουν από τώρα οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν άμεσα. Φυσικά έχουν την επιλογή να διαπραγματευτούν απευθείας μαζί του από τον Ιανουάριο, με γνώμονα το καλοκαίρι του 2023.

To Top