Στα… χαρακώματα με την FIFA η Σούπερ λίγκα για τους κανονισμούς!

Με αφορμή την διαμάχη Λίγκας με FIFA στο Δ.Σ. της ΕΠΟ για τον Πειθαρχικό Κώδικα στην Σούπερ λίγκα δείχνουν εξαιρετικά ενοχλημένοι με τις διαρκείς παρεμβάσεις των Διεθνών Ομοσπονδιών…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μέσω του απερχόμενου προέδρου της, Γιώργου Στράτου, η Λίγκα επισήμανε προς τους εκπροσώπους της FIFA ότι ο Πειθαρχικός Κώδικας στην Ελλάδα είναι ο πιο αυστηρός στον κόσμο. Το θέμα είναι όμως πως οι διαφωνίες φαίνεται να έχουν βαθύτερες… πηγές και πιο έντονα αίτια.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr από Λίγκα – όπως αποτυπώθηκε μέσω των Στράτου, Αγραφιώτη και Γκαγκάτση στην διαδικασία της Ε.Ε. της ΕΠΟ – υπήρξε η θέση πως οι FIFA / UEFA έχουν δημιουργήσει προβλήματα με τις διαρκείς παρεμβάσεις τους και σε ζητήματα κανονισμών.

Στην Super League γενικότερα θεωρούν πως εδώ και αρκετό καιρό δεν τους… επιτρέπεται να διεξάγουν το πρωτάθλημα με τον τρόπο που επιζητούν και σαν να επιχειρείται μία συνεχής προσπάθεια υποβάθμισης του Συναιτερισμού αλλά και μείωσης του βαθμού συμμετοχής του σε λήψη αποφάσεων.

Και έτσι μία διαφωνία που ξεκίνησε επί του θέματος των ποινών πήγε και σε άλλα σκέλη. Όλα αυτά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον διότι πάμε σε εκλογική διαδικασία στην Λίγκα αλλά και σε μία προσπάθεια αναδιάρθρωσης αλλά και να ξεκινήσει κανονικά και δίχως προβλήματα το φετινό πρωτάθλημα.

Αυτήν την στιγμή πάντως φαίνεται πως έχουμε ακόμα δρόμο για να μπορέσει να αρχίσει στην… ώρα του το επόμενο πρωτάθλημα. Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ πάντως διαφωνίες και καυστικά σχόλια υπήρξαν και για το σκέλος της διαιτησίας και του νέου κανονισμού.

To Top