ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα… χνάρια του πατέρα του! Ο γιος του Αμπρέου δημιουργεί εντύπωση από νωρίς (video-photos)

Ο Σεμπάστιαν “Λόκο” Αμπρέου που στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα του Άρη είναι πασίγνωστος διότι κατάφερε να πει στο βιβλίο Γκίνες, έχοντας αγωνιστεί σε 26 διαφορετικές ομάδες στην καριέρα του!

Πλέον, στα 43 του χρόνια, είναι παίκτης-προπονητής στην Μπόστον Ρίβερ της Ουρουγουάης και παράλληλα καμαρώνει τον 16χρονο γιο του, που ήδη έχει “φτιάξει” όνομα στο Μεξικό.

Ο Ντιέγκο Αμπρέου, ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά του “Λόκο”, γεννήθηκε στο Μεξικό το 2003 και πριν την πανδημία του κορωνοϊού, κλήθηκε και από την Κ18 του Μεξικού, ενώ είναι μέλος της Κ16!

Αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον πατέρα του, δηλαδή είναι επιθετικός περιοχής και ήδη τον συγκρίνουν μαζί του, καθώς πολλά στοιχεία του παιχνιδιού του, θυμίζουν τον “Λόκο”.

Μέχρι στιγμής, αγωνίζεται στην Ουρουγουάη και την Κ19 της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, με την οποία έχει πετύχει περισσότερα από 80 γκολ. Μάλιστα, φημολογείται έντονα, πως θα πάρει μεταγραφή στην Κ19 της ιστορικής Τσίβας του Μεξικού, ειδικά από την στιγμή που είναι σταθερό μέλος της Εθνικής Μεξικού, έστω και σε επίπεδο ακαδημιών.

 

To Top