Στα όριά τους οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο (video)

Στα όριά τους οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο!

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου Λευτέρης Λαζάρου, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Πειραιά Θεόδωρος Καπράλος και ο γραμματέας παραγωγών λαϊκής αγοράς Αλίμου Ηλίας Χόρτης για τα νέα και αυστηρότερα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζάρου, το άνοιγμα της εστίασης αναβάλλεται, οι εργαζόμενοι είναι στο κόκκινο και οι επιχειρηματίες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους», είπε χαρακτηριστικά. Το μόνο σίγουρο, πρόσθεσε, είναι πως η εστίαση θα παραμείνει κλειστή και τον Μάρτιο.

Από την πλευρά του ο κ. Καπράλος υποστήριξε πως η αγορά δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι και πως το λιανεμπόριο πληρώνει άδικα κάποιες εικόνες που παρατηρήθηκαν στους δρόμους το προηγούμενο διάστημα

Με τη σειρά του ο κ. Χόρτης επεσήμανε πως είναι τουλάχιστον παράλογο το γεγονός ότι μια αγορά, όπως η λαϊκή, που είναι υπαίθριος χώρος να κλείνει τα Σάββατα και να παραμένουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και τα μανάβικα που είναι κλειστοί χώροι.

To Top