Στα 11,700€ μέχρι τώρα το t-shirt του Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έχει δώσει προς δημοπρασία, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην καμπάνια του Ερυθρού Σταυρού, μια από τις μπλούζες που φορούσε στο Γαλλικό Όπεν το 2019 και αυτή έχει φτάσει κοντά στις 12.000 ευρώ.

ε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη δημοπρασία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει η μπασκετική λίγκα ABC στην Ισπανία.

Ένα από τα δημοπρατούμενα έργα, είναι και μια μπλούζα που φορούσε ο Ράφαελ Ναδάλ κατά τη διάρκεια του τελικού στο Γαλλικό Όπεν 2019, όπου πανηγύρισε τον 12ο τίτλο του στο θρυλικό Grand Slam του Παρισιού.

Έχουν γίνει αρκετά bids μέχρι τώρα για το φωσφοριζέ μπλουζάκι του Ισπανού και η αξία της έχει εκτιναχθεί στα 11,700€, μέσω της πλατφόρμας του ebay.

“Γι’αυτή τη δημοπρασία, ήθελα να δώσω ένα t-shirt που φορούσα κατά τη διάρκεια του τελικού στο Παρίσι το 2019. Προφανώς και δεν ξέρω αν είναι το μπλουζάκι που τελείωσα το ματς, αλλά είναι ένα από αυτά που φόρεσα την ημέρα του τελικού. Είναι μια μπλούζα με μεγάλη σημασία για μένα. Ελπίζω να το εκτιμήσετε και να πάει όσο καλύτερα γίνεται στη δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρωθούν λεφτά γι’αυτούς που υποφέρουν και χρειάζονται τη βοήθειά μας” ήταν το μήνυμα του Ράφα.

Απομένουν λίγες ώρες για να ολοκληρωθεί η δημοπρασία του t-shirt και τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην καμπάνια του Ερυθρού Σταυρού “Nuestra Mejor Victoria (Our Best Victory)”, με πρωτεργάτες τον Ράφα Ναδάλ και τον Πολ Γκασόλ για τα θύματα του Covid-19.

Από τα υπόλοιπα δημοπρατούμενα εκθέματα, ξεχωρίζει η αγωνιστική φόρμα του Κάρλος Σάινθ (έχει φτάσει τα 4,500€) αλλά και η μάσκα Νταλί του “Ελσίνκι” από τη δημοφιλή Ισπανική σειρά La Casa de Papel (1,500€).

Πηγή: Tennis24

To Top