ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα 19 του βασικός στον Άρη! Αυτός είναι ο Απόστολος Τσιλιγγίρης…

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης ήταν χθες το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, παρότι αγωνίστηκε για λίγα μόλις λεπτά, στο τέλος του…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο 19χρονος τερματοφύλακας, βίωσε την αποθέωση, πρωτόγνωρες για τον ίδιο στιγμές, σε ένα ντεμπούτο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ονειρικό. Όμως έχει παράλληλα κι ένα βαρύ φορτίο να σηκώσει στους ώμους του. Θα είναι βασικός τερματοφύλακας του Άρη στον επόμενο αγώνα, που τυγχάνει να είναι ντέρμπι και μάλιστα στην Αθήνα, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ποιος είναι όμως ο 19χρονος τερματοφύλακας;

Eίναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου του 2000 στην Ξάνθη και έχει ύψος 1.90. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΑΟ Ξάνθης και εν συνεχεία στον Ορφέα Ξάνθης στην Γ΄Εθνική.

Ακολούθησε η πρόταση του Ηροδότου, την οποία και αποδέχθηκε. Αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια, 7 πρωταθλήματος και 1 Κυπέλλου, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Το ντεμπούτο του μάλιστα έγινε κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο, μετά από αποβολή του πρώτου τερματοφύλακα, με τον ίδιο να παίζει στον αγώνα για 32 λεπτά, όπου σε αντίθεση με χθες δέχθηκε γκολ, αλλά από πέναλτι, παρότι ήταν πολύ κοντά στο να το αποκρούσει.

Το καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη για έναν χρόνο και ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας στην προετοιμασία της Ολλανδίας, πίσω από Κουέστα και Έμαν, υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ράντου.

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, σπουδάζει κιόλας, καθώς είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Κρήτης Ηρακλείου στο τμήμα τεχνολόγων Γεωπονίας.

To Top