Στα 2.000 ευρώ το εισιτήριο στο αντίο του Βενγκέρ

Η εντός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπέρνλι (6/5, 18:30) θα είναι το τελευταίο του Αρσέν Βενγκέρ μπροστά στο κοινό της ομάδας και η τιμή του εισιτηρίου για το ματς του “Emirates” έχει “εκτοξευτεί” στα 2.000 ευρώ.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Όταν αρχικά τέθηκαν σε πώληση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπέρνλι για την 37η αγωνιστική της Premier League, το εύρος της τιμής τους κυμάνθηκε από 29 έως 44 ευρώ.

Όταν, ωστόσο, στις 20 Απριλίου ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των “gunners” έπειτα από 22 έτη αδιάλειπτης παρουσίας, όλοι αντιλήφθηκαν ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο ματς στου Αλσατού στον πάγκο μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Το τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Βενγκέρ προπονητή της ομάδας του Λονδίνου. Λογικό, οπότε, οι τιμές να “εκτοξευτούν”. Τα τελευταία εισιτήρια για την αναμέτρηση του “Emirates” κοστίζουν 2.000 ευρώ!

Οι τιμές ωστόσο απέχουν αρκετά από τις αντίστοιχες για το τελευταίο ματς του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3.400 ευρώ).

To Top