Στα 200 εκατ. ευρώ η τιμή του Εμπαπέ από την Παρί, η Ρεάλ πρόκειται να δώσει 120 εκατ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «El Chiringuito TV», η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ορίσει την τιμή του Εμπαπέ στα 200 εκατ. ευρώ, ωστόσο η προσφορά που ετοιμάζεται να καταθέσει η Ρεάλ θα φτάνει τα 120 εκατ. ευρώ.
Το σήριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να απασχολήσει κι αυτό το καλοκαίρι, ειδικά μετά την δήλωση του ιδιού πως η σεζόν 2023-2024 θα είναι η τελευταία του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ να δήλωσε πως ο Χοσέλου ήταν η τελευταία προσθήκη της Ρεάλ Μαδρίτης για το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο το «El Chiringuito TV» αποκάλυψε πως οι Μαδριλένοι θα καταθέσουν πρόταση στην Παρί για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική εκπομπή ανέφερε ως αποκλειστική είδηση πως οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν ορίσει την τιμή του Εμπαπέ στα 200 εκατ. ευρώ και πως η Ρεάλ Μαδρίτης καταθέσει πρόταση για τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό, όμως αυτή θα φθάνει τα 120 εκατ. ευρώ. Ποσό δηλαδή που βρίσκεται πολύ μακριά από τις αξιώσεις των Γάλλων.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποίησε 43 συμμετοχές σκοράροντας 41 γκολ και δίνοντας 10 ασίστ στα 3.564 λεπτά που αγωνίστηκε.

To Top