ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Στερεύει” η υπομονή των παικτών, από μία κλωστή κρέμεται η παραμονή τους…

Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου. Αυτός είναι τουλάχιστον ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός της τρίτης κατηγορίας, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί για μετά τις εκλογές, στις 27 του μήνα…

Η χθεσινή καταδικαστική απόφαση (υπάρχει ακόμα ένα νομικό “παράθυρο”) του Διαιτητικού Δικαστηρίου, επανέφερε τον εφιάλτη της Γ΄Εθνικής, τον οποίο είναι αναγκασμένος να βιώσει και πάλι φέτος ο Άρης.

Ακόμα κι έτσι, οφείλει άμεσα να βρει το “αντίδοτο” στην μέχρι στιγμής άρρωστη κατάσταση (αγωνιστικά και μη) και να δημιουργήσει μία ομάδα, ικανή να εξασφαλίσει την άνοδο της στη Φούτμπολ Λιγκ. αγωνιστικά και όχι μέσω… “Plan b”.

Για να γίνει, όμως, αυτό κάποιος πρέπει να μιλήσει σε αυτούς τους περίπου 10 παίκτες που συνεχίζουν να από το μέχρι πρότινος “κιτρινόμαυρο” ρόστερ να περιμένουν τον Άρη. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη, κανείς δεν έχει την… δύναμη ή ακόμα και την πειθώ για να το κάνει. 

Ρίχνουν το… μπαλάκι σε αυτόν που θα αναλάβει από την Δευτέρα την ομάδα. Μέχρι τότε, ίσως, όμως είναι αργά. Η υπομονή “στερεύει” και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει γι αυτό από τη στιγμή που σε αντίθεση με άλλους αυτοί αποφάσισαν και δεν πήδηξαν από το καράβι.

 

To Top