ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στεφανίδης: «Θα μου μείνει η πίκρα που δεν έπαιξα στον Άρη»

Ο αρχηγός του Εθνικού Αγιονερίου, Στάθης Στεφανίδης, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τους «κίτρινους», έκανε τις εκτιμήσεις του για τη φετινή πορεία του Άρη, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του που δεν αγωνίστηκε ποτέ με τα «κιτρινόμαυρα».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το χθεσινό ματς: «Μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο».

Για το ρόστερ της ομάδας του: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ σαν ρόστερ, έχουμε κάνει ένα δυνατό σύνολο και ήμασταν άτυχοι που βρεθήκαμε αντιμέτωποι στην 5η αγωνιστική με αντίπαλο τον Άρη».

Για τον Άρη: «Για τον Άρη δεν χρειάζεται να πω τίποτα, τα λένε όλα τα αποτελέσματα του. Λογικά ο Άρης θα έχει μια εύκολη άνοδο».

Για τη διαφορά του περσινού με τον φετινό Άρη: «Και η περσινή ομάδα του Άρη ήταν πολύ καλή, ο κόσμος φέτος ήταν περισσότερο πεπεισμένος για την άνοδο. Φέτος δείχνει ότι θα κάνει την περσινή πατάτα».

Για το αν θα τελειώσει ο Άρης την υπόθεση πρωτάθλημα νωρίς: «Από τη στιγμή που ο Άρης έχει κάνει το 4×4 και έχει πάρει νίκες σε δύσκολες έδρες η ιστορία θα τελειώσει νωρίς».

Για το φετινό στόχο του Αγιονερίου: «Στόχος μας ήταν η παραμονή, αλλά θέλουμε να  κάνουμε μια καλή πορεία».

Για τα αισθήματα του για τον Άρη: «Θα μου μείνει η πίκρα που δεν ήρθα στον Άρη. Ήμουν δύο φορές πολύ κοντά στους «κίτρινους». Ίσως κάποια στιγμή να βοηθήσω στον Άρη από άλλο πόστο, το μόνο που θέλω είναι να ανέβει ο Άρης όσο πιο γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ, γιατί το αξίζει ο κόσμος του και γενικά αυτή η ομάδα».

To Top