Στεφανίδης: “Παράταση 10 μέρες, έχω πρόθεση να μπω μπροστά”

Ο Πάνος Στεφανίδης ζήτησε παράταση 10 ημερών ώστε να σχηματοποιηθούν οι προτάσεις και υπό συγκεκριμένες συνθήκες βγαίνει μπροστά να διοικήσει την ΠΑΕ με πρώτο μέλημά του την άσκηση έφεσης για την απορριπτική απόφαση υπαγωγής στο άρθρο 99.

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών τόνισε πως “δεσμεύτηκα και ραδιοφωνικά ότι θα παρουσιάσω μια πρόταση για το πώς μπορούμε να βγούμε από το τέλμα. Διαφωνώ με το χαρακτηρισμό ως «προσχηματικής» της αίτησης που κατατέθηκε στο δικαστήριο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εμένα η άποψη μου είναι ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει δυνατότητα έφεσης. Θα πρέπει να έχουμε στη διάθεση μας για μία νέα έφεση, κάτι που θέλει σοβαρή δουλειά. Βασική προϋπόθεση για να το κάνουμε, είναι να πληρώσουμε τις δόσεις για τον μήνα Νοέμβριο. Είναι ένα ποσό 140.000 ευρώ μείον 10.000 ευρώ που πληρώθηκαν χθες.

Όλοι όσοι αποκτήσαμε όνομα μέσα από τον Άρη, με πρώτο εμένα, πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο νέας αίτησης. Μπορούμε να δουλεύουμε παράλληλα. Είμαι ενάμισι χρόνο μέσα στον Άρη, δεν τον έχω χρεώσει ούτε ένα ευρώ.

Θεωρώ ότι έχω κάνει το καλύτερο δυνατό για να μη μπει ο Άρης περισσότερο μέσα. Εγώ είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω, αλλά για να συμβεί αυτό δε μπορώ να υποσχεθώ μέσα σε 2-3 μέρες ότι μπορώ να τα καταφέρω. Γι” αυτό και ζητώ παράταση και να κατέβουν προτάσεις μέσα σε δέκα μέρες για τις υπόλοιπες συνελεύσεις. Θα είναι αντικαταστατικό να προκύψει διοίκηση σήμερα. Δηλώνω ότι έχω την πρόθεση να μπω μπροστά αν καταφέρω να δημιουργήσω ένα Δ.Σ. μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

 

To Top