Στεφανίδης στη βραδιά της Λέσχης: “Δεσμεύτηκε η ΝΕΧΙΑ για το πόρισμα! Καμία κρούση από επενδυτή, θετικά μηνύματα από Ηλιάδη” (PRESSARIS-photos)

Άλλη μια καλοκαιρινή Δευτέρα το «ARIS SPORTS CAFÉ» άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε την καθιερωμένη συνάντηση της ΚΜΑ για τους φίλους του Άρη, ώστε να συζητηθούν πολλά και καίρια ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Αν και στην καρδιά του καλοκαιριού, αρκετά άτομα «αποδέχτηκαν» την πρόσκληση της Λέσχης και για άλλη μια φορά προέκυψαν συνομιλίες και τοποθετήσεις που ήταν άκρως ενδιαφέρουσες. Το PRESSARIS έδωσε το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΜΑ Παναγιώτης Στεφανίδης, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Φουρλίγκας, ο  υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Άγγελος Μυσιρλής ενώ και από την διοίκηση της ΠΑΕ ο Πόλυς Γκουρλάκης.

Την αρχική τοποθέτηση έκανε ο Μυσιρλής αναφέροντας:

«Η διοίκηση δείχνει να πραγματοποιεί καλές κινήσεις, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο διοικητικό κομμάτι. Οι πληροφορίες που πηγάζουν από την ΠΑΕ, αναφέρουν ότι από  την υπόθεση του άρθρου 99 λαμβάνουν οι νομικοί που είναι αρμόδιοι ενθαρρυντικά μηνύματα, και οι συμφωνίες με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές έχουν καταλήξει θετικά».

Για το πόρισμα: «Στείλαμε επιστολή  πριν δύο εβδομάδες και λάβαμε από την εν λόγω εταιρία που ασχολείται με τον οικονομικό έλεγχο πριν μερικές μέρες απάντηση. Μας διαβεβαίωσαν δε σ’αυτην ότι δεν τους εστάλησαν τα απαιτούμενα έγραφα τόσο καιρό, και τα αποτελέσματα αναμένονται για μετά τον Σεπτέμβριο».

Σχετικά με το πόρισμα μίλησε και ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

«Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποι της λογιστικής εταιρίας μας εγγυήθηκαν ότι θα βγει στα φώτα της δημοσιότητας ο επικείμενος έλεγχος. Είχαν αρκετές ελλείψεις από έγγραφα και στοιχεία που έπρεπε να δοθούν από την πρώτη στιγμή. Είναι λογικό να έχει καθυστερήσει τόσο το πόρισμα, αλλά να είστε βέβαιοι ότι μετά την επικείμενη απόφαση του άρθρου 99, θα μάθουμε και για ενδεχόμενες οικονομικές παρατυπίες των προηγούμενων ετών. Είναι το καταλληλότερο “timing” για να γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό, ο τρόπος που δημιουργήθηκαν τόσα χρέη, και ποιοι ευθύνονται γι αυτό!

Για την ΑΜΚ: «Τα στοιχεία λίγο πολύ είναι γνωστά για το όποιον ενδιαφερόμενο. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε καμία κρούση, από κάποιον πιθανόν επερχόμενο επενδυτή, ούτε δεχτήκαμε από κανέναν κάτι χειροπιαστό. Εμείς περιμένουμε και θα ήταν χαρά μας αν μας γίνονταν από οπουδήποτε μια σοβαρή πρόταση».

Για την διοίκηση Ηλιάδη: «Έχουμε καλή συνεργασία και τα πρώτα βήματα επί της προεδρίας του είναι αρκετά ελπιδοφόρα. Υπάρχει συνεννόηση όσον αφορά τον έλεγχο που δικαιούμεθα να κάνουμε προς την νέα διοίκηση, δεν έχουμε λόγο στους διακανονισμούς προς τις οφειλές παλιών ποδοσφαιριστών, αλλά έχουμε βάλει ένα όριο για την στελέχωση του φετινού ρόστερ, ώστε να μην είναι υψηλό το ποσό που θα δαπανηθεί για το μπάτζετ».

 

 

To Top