Στεφανίδης στους οργανωμένους: “Θα το παλέψουμε μέχρι 15 Ιουνίου, αν δεν τα καταφέρουμε φεύγουμε”!

Στη συνάντηση της Πέμπτης ανάμεσα στους διοικούντες της ΠΑΕ και τους οργανωμένους οπαδούς, μετά από πρωτοβουλία του Super 3, μπροστά στη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα, ειπώθηκαν συγκεκριμένα πράγματα σε ότι αφορά τις προθέσεις των “κιτρινόμαυρων” παραγόντων.

Όπως σημειώσαμε και χθες μέσα στο θολό τοπίο που επικρατεί στον σύλλογο, εκπρόσωποι του Super 3 ζήτησαν συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να καταθέσουν την αγωνία τους και να ζητήσουν απαντήσεις για όσα έγιναν και για όσα θα γίνουν. Αγωνία δικαιολογημένη, με δεδομένο ότι το ταξίδι στο άγνωστο συνεχίζεται…

Παράγοντες και οργανωμένοι συζήτησαν για πάνω από δυο ώρες. Από την πλευρά της η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι: «δεν υπάρχει κανένα θέμα ΑΦΜ, ούτε υπήρχε», ενώ επαναλήφθηκε η πρόθεση: «να αγωνιστεί ο Άρης στη Football League. Αυτή ήταν και αυτή είναι η στόχευση μας. Διαφορετικά φεύγουμε… Δεν υπάρχει θέμα Γ΄ εθνικής».

Δεν ήταν μόνο αυτές οι τοποθετήσεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης υποστήριξε ότι: “Η προσπάθεια μας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Κάνουμε επαφές με πολύ κόσμο. Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα το παλέψουμε, ώστε να υλοποιήσουμε το σχέδιο βιωσιμότητας του Άρη στην Football League”, ενώ στο πλαίσιο αυτό ξεκαθάρισε ότι:

“Μέχρι τότε ελπίζουμε να έχουμε αποτέλεσμα. Αν δεν τα καταφέρουμε θα φύγουμε την επόμενη ώρα και όποιος θέλει ας αναλάβει τις τύχες της ομάδας…”.

Στα αγωνιώδη ερωτήματα σχετικά με πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τις επαφές και εάν είναι προχωρημένες ή όχι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κράτησε… ουδέτερη στάση, ούτε ενθαρρυντική, ούτε απογοητευτική.

Δυο ακόμη σημεία συζητήθηκαν και αφορούν τη δράση της “κίτρινης” ΠΑΕ.

Το πρώτο έχει να κάνει με την απόφαση που σχετίζεται με το αν ισχύει ή όχι η 3ετης υποχρεωτική παρουσία στη Γ΄ εθνική, το οποίο θα κρίνει πολλά.

Το δεύτερο εάν η λύση έκδοσης διαρκείας αυτήν τη στιγμή, μπορεί να δώσει κάποιες ανάσες, αλλά από τη συζήτηση προέκυψε ότι κάτι τέτοιο, δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, όσο επικρατεί η πλήρης αβεβαιότητα στον σύλλογο.

To Top