Στεφανίδης στο PRESSARIS: “Κοντά στην νέα διοίκηση! Θα περιμένουμε τις όποιες επενδυτικές προτάσεις”

Ήταν η πρώτη γενική συνέλευση που διεξήγαγε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνία Μελών. O πρόεδρος του φορέα Πάνος Σταφανίδης κατέθεσε τις απόψεις του μια μέρα μετά στο PRESSARIS.

“Προέκυψαν τελικά δυο υποψήφια σχήματα. Σίγουρα θα είναι μια αμφίρροπη εκλογική μάχη και η δική μας η ευχή είναι, όποιος βγει για την προεδρία της ΠΑΕ να λειτουργήσει για το όφελος του Άρη και να προχωρήσει τον σύλλογο στην επόμενη μέρα του, με αποφασιστικά βήματα” είπε αρχικά ο Στεφανίδης για να συμπληρώσει:

“Ήταν για μας η πρώτη γενική συνέλευση. Προσπαθήσαμε να λειτουργήσουν όλα ομαλά. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη, τη στιγμή πάντως, που έγινε σε ένα χώρο που ήταν γήπεδο. Ζητήσαμε από τους υποψήφιους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, καθορίζοντας ένα πλαίσιο, ώστε να μπορεί ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματα του. Ο κόσμος, λοιπόν, έκανε τις ερωτήσεις του για να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα”.

Ο πρόεδρος του φορέα στάθηκε στην σκηνή της αποδοκιμασίας του Γιάννη Ψηφίδη, “καυτηριάζοντάς” την. Όπως είπε: “Ήταν δυσάρεστο γεγονός απέναντι σε ένα πρώην πρόεδρο, ο οποίος έχει κι αυτός προσωπική ευθύνη για συγκεκριμένα πράγματα στην ΠΑΕ. Η Λέσχη είναι χώρος έκφρασης για όλους και όλοι πρέπει να μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους”.

Τέλος μιλώντας για την επόμενη μέρα είπε: “Περιμένουμε την νέα διοίκηση της ΠΑΕ να λειτουργήσει τον σύλλογο, ο οποίος έχει πολλά ανοιχτά θέματα ζωτικής σημασίας. Θα είμαστε κοντά στην οποιαδήποτε διοίκηση προκύψει από την ψήφο του κόσμου. Από κει και πέρα, θα περιμένουμε πάντα τις όποιες επενδυτικές προτάσεις για την ΠΑΕ. Ως φορέας θα ελέγξουμε τον καθένα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου, μακριά από τα όποια πυροτεχνήματα. Ο Άρης θέλει καθαρές λύσεις”.

To Top