ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στεφανίδη: «Θα μου μείνει αξέχαστη η βουτιά του Μιτς»

Η Ελλάδα υποδέχτηκε με κάθε επισημότητα τη χρυσή Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο. 

Η 26χρονη Ελληνίδα αθλήτρια έφτασε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στο «Ελ Βενιζέλος», όπου την περίμενε αρκετός κόσμος αλλά και δημοσιογράφοι.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές» ήταν τα πρώτα της λόγια.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον αγώνα που κάναμε. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση»

Για το αν πίστευε ότι θα κατακτήσει ένα μετάλλιο: «Πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο. Ο Μιτς πίστευε για κάτι παραπάνω και με έκανε κι εμένα να πιστέψω. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για το μετάλλιο».

Για το αν κατάλαβε με τη βουτιά του συζύγου της ότι έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο: «Δε συνηθίζω να κοιτάζω άλματα άλλων αθλητριών. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει»

Σε ερώτηση για τη δήλωση της Έλενα Ισινμπάγεβα σχολίασε: «Εγώ κέρδισα, ας μιλήσουμε για θετικά πράγματα» ενώ για τον ντόρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες για την εφημερίδα «Αυγή» τόνισε: «Δεν την έχω ακούσει ποτέ».

To Top