ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην άκρη για λίγο το rotation, πιο “καταπονημένος” ο Μακ Νιλ με 76 λεπτά σε Καζάν και Λαύριο

Μέχρι και το Σάββατο ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ευχέρεια να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής στο ρόστερ και να διατηρεί την φρεσκάδα της ομάδας του. Με τον αγώνα στο Καζάν που κρίθηκε στην παράταση και αυτόν στο Λαύριο που κρίθηκε στο τέλος, ο τεχνικός των κίτρινων άφησε για λίγο στην άκρη αυτή την πεπατημένη.

Είναι η πρώτη βδομάδα που μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχουν παίκτες που έχουν… επιβαρυνθεί με τον χρόνο συμμετοχής τους, γιατί έπρεπε να είναι παρόντες για μεγάλη χρονική διάρκεια στους δύο εκτός έδρας αγώνες του Άρη.

Ενδεχομένως αυτό το θέμα να είναι στο μυαλό του τεχνικού τιμ ενόψει των αγώνων που έρχονται, αρχής γενομένης από την Τετάρτη με την Στεάουα.

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ έπαιξε 41 λεπτά στο Καζάν και 35 λεπτά στο Λαύριο, σύνολο 76 λεπτά στο παρκέ. Ο Ντομινίκ Γουότερς τον ακολούθησε σε χρόνο συμμετοχής, παίζοντας 31 και 29 λεπτά αντίστοιχα στα ίδια παιχνίδια, συνολικά 60 λεπτά. Αυτοί οι δύο είναι που κυρίως μπορεί να πει κανείς ότι καταπονήθηκαν περισσότερο, όμως είναι αρχή της χρονιάς και η παράμετρος κόπωση δεν μπορεί να έχει την ίδια βαρύτητα σε σύγκριση με ότι πιθανώς μπορεί να συμβεί αργότερα.

Ο Οκάρο Γουάιτ με 59 λεπτά (35+24) και ο Τζαμέλ Χάγκινς με 54 λεπτά (31+23) είναι οι δύο που ακολουθούν σε χρόνο συμμετοχής.

To Top